OMEGA?
OMEGA?
Buna ziua!
Am gasit ceva interesant si suna bine ca pret. Ce nu ma incanta e diametrul, care pare mic.
Cat ar mai costa o carcasa + o curea originala?
Ce ziceti? Se merita sa faci un ceas de genul asta din bucati?
http://www.ebay.com/itm/OMEGA-CALIBER-6 ... 3f44977d02
Am gasit ceva interesant si suna bine ca pret. Ce nu ma incanta e diametrul, care pare mic.
Cat ar mai costa o carcasa + o curea originala?
Ce ziceti? Se merita sa faci un ceas de genul asta din bucati?
http://www.ebay.com/itm/OMEGA-CALIBER-6 ... 3f44977d02
Re: OMEGA?
Carcasa originala nu cred ca mai gasiti, mai mult ca sigur a fost din aur.
Nu ma deranjeaza daca nu ar fi de aur....dar sa fie Omega originala, pretul pentru mecanism pare bun..
Va fi greu sa gasiti si cu siguranta va fi mai scumpa decat mecanismul.
Cam ce dimensiune ar avea ceasul presupunand ca gaseste carcasa originala? 

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Nu ii poti pune o carcasa masiva doar in ideea de a-l face barbatesc. Cu un design minimalist, ceasului i se potriveste o carcasa cat mai subtire, de preferinta aurie.
-
Orice i-ai face un mecanism de ceas dama ramane de dama. Nici macar o operatie de schimbare de sex nu-l ajuta. 

Evident ca are nevoie de o carcasa subtire, mecanisnul are diametrul de 20mm...iasa ceva barbatesc ori ba, asta-i intrebarea.Nu ii poti pune o carcasa masiva doar in ideea de a-l face barbatesc.
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
- timetwister
Ansamblul prezentat apartine unui ceas de dama si nu isi justifica pretul cerut. Se gaseste ocazional pe la 10-15 euro. Dar calibrul 620 se gaseste si in colectii barbatesti.
De altfel, detin un De Ville cal. 620, ref. 111.077, de ca. 33mm, dar starea slabuta si faptul ca nu este functional, nu merita prezentare.
Cu repsect
De altfel, detin un De Ville cal. 620, ref. 111.077, de ca. 33mm, dar starea slabuta si faptul ca nu este functional, nu merita prezentare.
Cu repsect
Am vazut 620 in ceasuri dreptunghiulare de barbati si nu numai. Are dimensiuni relativ mici, ceea ce-l recomanda pentru ceasuri elegante. Mereu am fost de parare ca orice ceas merita o sansa, insa doar atata timp cat eforturile pentru refacere nu sunt exagerate.
In cazul de fata as spune cu siguranta: Pas!
In cazul de fata as spune cu siguranta: Pas!
in anunt este prezentat ca si mecanism de barbat.....
in principiu m am convins...risc sa consum mai multi bani si energie daca il fac din bucati...decat daca cumpar intreg...
Sigur poti gasi una care sa se potriveasca!