Seiko Black Monster

Ceasuri Japoneze - Japan Made
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Lucian Marcu scrie: dar din pacate inca nu se poate arma manual si asta e inca un minus
Deci e doar cu armare automatica din pacate
DAR MERITA
Ce-ti veni? Ce pacate? cind inoti cu rechinii (la propriu) cine mai are timp de intors ceasul?
SATELLITE WAVE
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

botzy scrie:se gaseste undeva in romania ceasul asta? eu nu l-am gasit numai la licitatii (folosit)!
Rezolva ...... si la un pret decent!
SATELLITE WAVE
seti

Mesaj de seti »

care e diferenta intre un Seiko Men's "Black Monster" Automatic Dive Watch SKX779K1 si SKXA43 ?

intreb pt ca poza era aceeasi iar descrierea ceasului la fel
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Doar detaliile! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
IPaku

Mesaj de IPaku »

prea ieftin pt. un automatic, ceva nu-i in regula cu el, nu cred ca o sa mearga 20 de ani.
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Ce anume ? :shock:

Sunt Seiko automatice din anii 70 care merg foarte bine si acum.
Plus ca se gasesc multe Seiko sau Citizen la automatice la jumatate sau mai bine, din pretul unui Monster. :)
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

IPaku scrie:prea ieftin pt. un automatic, ceva nu-i in regula cu el, nu cred ca o sa mearga 20 de ani.
prea ieftin ? nici vorba ... stiu Swatch automatic la 75 euro :)

Ceva nu-i in regula cu el - aici corect, singurul lucru care nu e in regula cu el este ca nu are varianta intoarcerii manuale ... in rest, nota 10 (arata bine, functioneaza bine, rezista bine, e ieftin). De ce nu imi cumpar unul ? Pentru ca e prea mare pentru manuta mea firava :twisted:
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
IPaku

Mesaj de IPaku »

pai daca avea si armare manuala era axcelent, mai ales ca sta slab la rezerva de putere. am studiat ceasul asta pt. ca am vrut sa il iau in urma cu aproape un an. am renuntat.
spritzane

Buna ziua

Mesaj de spritzane »

Ce stiti de mecanismele cu armare la cheie....japoneze?...nu sunt prea multe...sunt mai scumpe ca cele doar cu incarcare...la mina?Mai fiabile?
Zar

Re: Buna ziua

Mesaj de Zar »

spritzane scrie:Ce stiti de mecanismele cu armare la cheie....japoneze?...nu sunt prea multe...sunt mai scumpe ca cele doar cu incarcare...la mina?Mai fiabile?
Parca am intalnit numai la Citizen, mai scump e sigur fiind o functie (complicatie) in plus.Nu as putea spune ca sunt mai fiabile - din contra - sa luam in calcul ca riscul sa se strice armarea manuala e mai mare. :wink:
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

Plus ca mecanismul prin armare manuala e oarecum ''fortat'' daca se practica la un automat, practic forteaza arcul din caseta (si alte piese) in loc sa il lase sa se incarce in voie din miscarea mainii.
AR1070-56E
Alfie

Mesaj de Alfie »

Mecanismul cu armare manuala e "fortat" la un automatic?????
Am mari indoieli in legatura cu aceasta remarca.
Un mecanism automatic este incomplet fara armare manuala si se pare ca nu este doar o parere.
O mare parte a mecanismelor automatice sunt structural "parazite" pe mecanisme cu armare manuala si se pare ca asta nu facut nimic rau mecanismului.
Zar

Mesaj de Zar »

Poate nu am fost explicit : ma refer ca un automat care are si armare manuala este indicat sa nu fie folosita decat la nevoie sau rar, nu e mai bine sa lasi rotorul sa indeplineasca functia pt. care a fost conceput :?: In felul asta strange arcul usor in timp si nu fortat (rapid) la comanda.Actionand manual arcul si des implica uzura mai rapida (parerea mea). :wink:
AR1070-56E
spritzane

Oare?

Mesaj de spritzane »

Nu stiu si nu fac pe desteptul...dar ma gindesc ca armarea manuala e facuta...pt armare, altfel lasau simplitatea armarii doar ...automate.. ca in timp la fortarea arcului prin armare manuala poti risca.....asa o fi.Eu am un Citizen deosebit, cum a spus mai sus colegul ZAR, care armeaza manual si sincer, tare imi place.
Zar

Mesaj de Zar »

Ca tot ai intrebat de japoneze automate + armare manuala, mai recent functia asta e si la Seiko - Premier. :)
AR1070-56E
Scrie răspuns