Pai, ce sa zic ? ... poate ca tu il menajezi, poate esti mai atent de felul tau ... eu, in schimb, vreau sa stau linistit cand "dau ceasul cu capu' de toti copacii prin padure"Claudiu scrie:Ce parere ai ca eu nu-mi pun daca e posibil Safir???
SEIKO Orange Monster
- altauprieten
- Membru Special
Seiko Monsters anyone !?
Pentru ca vad interesul viu pentru Monstruleti, pot sa deschid o lista noua si va invit sa inscrieti preferintele pentru un val nou de ~ ! Folositi 'cu tupeu'
MP si va raspund in ac fel.
Chiar asa, aveti grija !
" Eu sunt un delicat" 
- altauprieten
- Membru Special
Clinc, Clinc !
Doi domni seriosi OM si BM isi cauta parteneri de scufundari si parada !

Conditiile lor ( pret, negociere, plata, livrare ) sunt aceleasi ca in pag.1

Conditiile lor ( pret, negociere, plata, livrare ) sunt aceleasi ca in pag.1

- altauprieten
- Membru Special
Stoc epuizat ! ... din nou: la cerere !
Multam pt aprecieri si recomandare !
Sa-l poarte sanatos si prietenul lui Koala si ... ceilalti care au cumparat (si Orange) Monster !
Apropo de intalnirile cu cei de pe forum , care sunt totdeauna o placere, propun o intalnire in Bucuresti cat mai curand, intr-o dupa-amiaza de vineri ... poate chiar ultima ~ din august, sa ne mai laudam cu cei dragi: copiluti (cine-i are) si ceasuri ( noi si vechi ). Ei ? Shift pe topicul specializat !
Sa-l poarte sanatos si prietenul lui Koala si ... ceilalti care au cumparat (si Orange) Monster !
Apropo de intalnirile cu cei de pe forum , care sunt totdeauna o placere, propun o intalnire in Bucuresti cat mai curand, intr-o dupa-amiaza de vineri ... poate chiar ultima ~ din august, sa ne mai laudam cu cei dragi: copiluti (cine-i are) si ceasuri ( noi si vechi ). Ei ? Shift pe topicul specializat !
Re: Stoc epuizat ! ... din nou: la cerere !
Copiii la taranul rasculat.....langa primaria ontzaniana si taticii in talcioc ....dupa ceasuri ???altauprieten scrie:Multam pt aprecieri si recomandare !
Homo suus fortuna faber est.
om sau bm?
mai este ceva marfa? nu stiu ce sa aleg. doamna mea zice bm dar eu vreau sa le vad pe amandoua. multumesc.