achizitionare orient mako xl
Re: achizitionare orient mako xl
Am luat ceasul acum nici o luna, daca nu ma insel cursul era mai mare ca acum. Nu stiu sigur cat este astazi. In principiu iti dai seama ca daca acest ceas a fost la vanzare cu 450 plus transport eu l-am luat cu o suma mai mica
Astazi a plecat spre un alt fericit proprietar. Sigur ca face banii. Despre asta este vorba. Este un ceas care costa putin si care isi face treaba extrem de bine. Baiatul le-a avut pe ambele in mana (mako 1 si 2) si l-a ales pe asta. E alegerea lui. Despre asta este vorba. Despre faptul ca gasesti unul nou sau ca nou pe la 350 fara sa umblii dupa el prin Japolanda. Ca nu discutam aici de Omega. Inversunare ....
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
A... deci matale cu asta te ocupi: le cumperi ieftin si le vinzi mai scump. Pai trebuia sa precizezi de la bun inceput asta. Asa cum un samsar de masini intotdeauna va gasi masini mai ieftin decat cineva care-si cauta o masina pentru el, asa si tu le gasesti mai ieftin. Pentru ca asta faci (le cauti) din cate spui.
Numai ca, astia mai fraieri, care le iau de prin Japolanda, isi aleg ce vor ei: culoare, model... nu sunt constransi sa ia ce le pica. Plus garantia. Plus ca unii isi castiga painea in alt mod, ceasurile constituind doar un hobby. Pentru care sunt dispusi sa plateasca (mai mult sau mai putin).
Faptul ca te bucuri la 100 de RON spune multe.
Numai ca, astia mai fraieri, care le iau de prin Japolanda, isi aleg ce vor ei: culoare, model... nu sunt constransi sa ia ce le pica. Plus garantia. Plus ca unii isi castiga painea in alt mod, ceasurile constituind doar un hobby. Pentru care sunt dispusi sa plateasca (mai mult sau mai putin).
Faptul ca te bucuri la 100 de RON spune multe.
kum, vad ca ai cont recent creat, daca nu esti familiarizat cu domeniul trebuie sa stii ca sunt si oameni care incearca sa te scoata drept fraier, pe motiv ca ce fraier ai fost ca nu ai luat de la ei si ca te-ai "complicat" cu achizitia din magazin sau din alte locuri, platitoare de taxe. Aprecierile ca "doar atat face" sau am vandut unul odata si acesta e pretul sunt doar bonus.
- gherghin nicolae
- Moderator
După cum văd , subiectul a cam deviat...
Așa că să evităm discuții aiurea topicul momentan se inchide .
Așa că să evităm discuții aiurea topicul momentan se inchide .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "