Oricum, in ultimul timp, numai ceasuri frumoase se mai poarta pe acest forum
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Ma bucur ca va place, va multumesc frumos!
.
-
PricoMigdala
Adl - Superbe, ceasul si poza

Felicitari adl! Magnific Professional-ul!
@Vezone
Al meu este reeditarea ceasului purtat de Wally Schirra, in timpul misiunii Mercury Atlas 8, devenind astfel si primul Omega purtat in spatiu. Intr-adevar era un CK2998, asa cum timetwister ne-a aratat putin mai sus, un ceas absolut superb.
Povestea e mai lunga, dar nu va plictisesc aici, sunt gramezi de articole pe net.
http://www.hodinkee.com/blog/a-vintage- ... ew-omega-s
@Vezone
Al meu este reeditarea ceasului purtat de Wally Schirra, in timpul misiunii Mercury Atlas 8, devenind astfel si primul Omega purtat in spatiu. Intr-adevar era un CK2998, asa cum timetwister ne-a aratat putin mai sus, un ceas absolut superb.
Povestea e mai lunga, dar nu va plictisesc aici, sunt gramezi de articole pe net.
http://www.hodinkee.com/blog/a-vintage- ... ew-omega-s
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Boala grea, Speedmasterul 
Time is on my side!
Iepurasul a trecut pe la mine cu o noua achizitie.... O sa revin cu niste poze noi si in topicul dedicat. 

Bine ca am leacate14 scrie:Boala grea, Speedmasterul
Sa-l purtati sanatos. Cum e bratara originala ? Vreau sa-mi cumpar si eu una acum si nu stiu daca merita...bossoft scrie:Iepurasul a trecut pe la mine cu o noua achizitie.... O sa revin cu niste poze noi si in topicul dedicat.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Bratara pare mai bine facuta decat cea de la Mako si e foarte confortabila. Eu port in general ceasurile pe bratara, nu pe curea, iar asta e foarte comoda.
-
new_marian
Nu stiu sincer daca este mai bine facuta........poate mai bine finisata, otelul mi s-a parut a fi la fel ca la Mako......din pacate endlink-urile sunt goale......asta mi se pare cel mai mare minus......asa ca am mers pe un SKX007 cu super oyster de la strapcode.bossoft scrie:Bratara pare mai bine facuta decat cea de la Mako si e foarte confortabila. Eu port in general ceasurile pe bratara, nu pe curea, iar asta e foarte comoda.
Numai bine,
Marian
Marian
restul parca nici nu mai conteaza. Si ca sa nu fiu off topic...ate14 scrie:Boala grea, Speedmasterul

@nihlix - frumos tare si al tau!
Leacul tau agraveaza boala!xxxbanxxx scrie:Bine ca am leacate14 scrie:Boala grea, Speedmasterul![]()
![]()
Time is on my side!
-
marian_sro