Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
dbonddental

Re: Heroes and villains

Mesaj de dbonddental »

Recomand pe colegul stef29.
Corectitudine. Descriere conforma cu realitatea. Comunicare la superlativ.
bograd

Mesaj de bograd »

Il recomand pe colegul nihilx. Vanzator serios si de incredere.
nihilx

Mesaj de nihilx »

Il recomand la randul meu pe colegul bograd, cumparator extrem de serios si de incredere.
Multumesc si pe aceasta cale pentru o tranzactie excelenta!
cumanul

Mesaj de cumanul »

Atentie la - OnlineStore1 / Alex Neacsu - Bucuresti! Nu recomand!
Colet expediat si neridicat.
Bine ca s-au intors cu bine ceasurile!
bonzo_catalin

Mesaj de bonzo_catalin »

Alt tepar . Promisiune ca imi face un refund decent sa <rezolv> hibele dar evident ca nu mai raspunde . Numai de d-astia dau :(

http://ceasuridemana.ro/utilizator/razvyyc.html
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cred ca te grabesti a trage concluzii. Eu si nu numai, stiu ca este un tip de caracter, poate nu a raspuns din motive independente de vointa lui.
emilmaga

Mesaj de emilmaga »

bonzo_catalin scrie:Alt tepar . Promisiune ca imi face un refund decent sa <rezolv> hibele dar evident ca nu mai raspunde . Numai de d-astia dau :(
Rabdare, omul este serios.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cred ca este obsedat inca de fantoma lui Spritzane... :lol: :lol:
bonzo_catalin

Mesaj de bonzo_catalin »

Serios , am avut N Omega , diverse modele . La asta , desfac capacul , cade surubul care tine mecanismul fix , unul din cele 2 . Noroc ca nu l-am pierdut . L-am pus la loc , mecanismul danseaza in carcasa . Dial fara Swiss Made la baza , credeam ca e ingropat si nu se vede din cauza unghiului . Am convenit asupra unor aspecte - inclusiv trimiterea inapoi a ceasului - , sunat , trimis mail niciun raspuns de cateva zile . Serios ? Posibil . Dar nu fata de mine . Nu planeaza umbra nimanui asupra mea ci doar asupra lor .
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

bonzo_catalin,
Numai tie ti se intampla toate ''nenorocirile'' in afaceri. :(
Nu vreau sa fiu gresit inteles, desi exista pericolul sa se intample. :D
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Cred ca se justifica aceste preturi mici, sub media pietei, datorita catorva probleme. Cand faci astfel de achizitii, trebuie sa te astepti ca nu se poate sa ai si "paine unsa si untura-n pod".
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

bonzo_catalin scrie:Alt tepar . Promisiune ca imi face un refund decent sa <rezolv> hibele dar evident ca nu mai raspunde . Numai de d-astia dau :(

Am avut tangente cu domnul Razvan si eu consider ca este om serios, ai rabdare,poate a patit omul ceva.
razvyy

Mesaj de razvyy »

Subject: Heroes and villains

Cred ca te cam grabesti sa tragi concluzii.
Sa facem un scurt rezumat:
Ai vrut ceasul respectiv, am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-ti expediez ceasul in aceiasi zi (desi ceasul nu era al meu).
Inainte de a-l vinde, am insistat sa va trimit fotografii suplimentare.
V-am trimis ceasul pe o oarecare incredere (nu am cerut avans si am expediat coletul fara a avea posibilitatea de a controla contul in care urma sa-mi fie virata suma ce depasea plafonul de 5000 lei fixat de Fan Curier).
In perioada 01-04.07.2015 am fost plecat in delegatie, in interes de serviciu, revenind in oras sambata seara (orele 21).
Cu prima ocazie v-am depus cei 300 lei in cont (suma pe care ati cerut-o inapoi) desi ceasul se potrivea cu descrierea.
Dupa ce ati ridicat coletul, m-ati sunat ca bezelul nu-i original, ca un surub a cazut, sau ca lipseste logo-ul Omega de pe cadran si ca ceasul este unul mai modern. Mi-au fost de ajuns 10 minute sa caut pe internet si sa va demonstrez contrariul, chiar credeti ca a fost necesar sa-mi stricati zilele cu telefoane? Considerati ca nu am altceva de facut decat sa stau toata ziua in telefon? V-am spus de la inceput, acceptam un retur al coletului oricand, v-am spus ca decizia va apartine.

P.S.1: Din cele peste 10 telefoane, doar la un apel nu am raspuns! Dupa ce ai ridicat coletul, chiar si cand nu am reusit sa ajung la telefon in timp util, te-am sunat inapoi!
P.S.2: Ai suma ceruta in cont, desi ceasul se potrivea cu descrierea (am specificat ca pastreaza timpul bine si ca nu cunosc istoricul reviziilor). Ai cerut prima data 200 lei, ti-am dat suma maxima pe care ai cerut-o ulterior (100 lei i-am pus din buzunarul propriu, pentru linistea ta). Sper ca acum sa fii si tu linistit.... ca prea te-ai agitat degeaba.
P.S.3: Poti trimite oricand ceasul inapoi. A ajuns la tine pentru ca ai fost primul ofertant. Am mai primit 3 oferte de la unii colegi de pe ceasornicar.ro (desi nu a fost expus si aici ceasul).
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

bonzo_catalin are un obicei prost, isi transfera frustarile acumulate prin alte parti pe Ceasornicar.ro. :oops:
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Tocmai am primit un ceas minunat de la Catalin (username best_x_treme).

Mersi mult inca o data. :D
Scrie răspuns