vand urmatoarele ceasuri
vand urmatoarele ceasuri
1.hamilton aviation one,automatic (VANDUT),impecabil ca nou,cutie,factura,garantie 1,6 ani.cumparat b&b collection.-pret 350 euro
2.hamilton khaki x-wind (VANDUT),automatic chronograph,valjoux 7750,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection.pret 900 euro.
3.hamilton gmt air race (VANDUT),automatic,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection pret 350 euro.
4.longines presence (VANDUT) nou nout,quartz,cumparat de afara,am doar ceasul fara alt accesoriu.pret 280 euro.
am si poze reale ale ceasurilor dar nu stiu sa le pun.poate ma ajuta cineva,sunt nou pe acest site.
pt relatii 0761 433 361
2.hamilton khaki x-wind (VANDUT),automatic chronograph,valjoux 7750,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection.pret 900 euro.
3.hamilton gmt air race (VANDUT),automatic,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection pret 350 euro.
4.longines presence (VANDUT) nou nout,quartz,cumparat de afara,am doar ceasul fara alt accesoriu.pret 280 euro.
am si poze reale ale ceasurilor dar nu stiu sa le pun.poate ma ajuta cineva,sunt nou pe acest site.
pt relatii 0761 433 361
Re: vand urmatoarele ceasuri
hamilton scrie:1.hamilton aviation one,automatic,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie 1,6 ani.cumparat b&b collection.-pret 350 euro
2.hamilton khaki x-wind,automati chronograph,valjoux 7750,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection.pret 900 euro.
3.hamilton gmt air race,automatic,impecabil ca nou,cutie,factura,garantie,cumparat de la b&b collection pret 350 euro.
4.longines presence nou nout,quartz,cumparat de afara,am doar ceasul fara alt accesoriu.pret 280 euro.
pt relatii 0761 433 361

Acuma am vazut postul......hamilton scrie:anumt valabil,accept unele schimburi.
Hamilton-ul din spate vazut......imi aduce aminte de AROTAT....un fel de rigla opto-mecanica fab. IOR pentru reglarea tragerii cu obuzierele....extrem de secreta cand am facut eu armata la Barlad prin 1975. La ce servesc gradatiile in grade sexagesimale (civile) de pe spatele ceasului ??? Scrie in instructiuni ??
Homo suus fortuna faber est.
acum m am uitat nu scrie nimic in carte doar pe site ul lor cred ca vom gasi detalii.mnm scrie:Acuma am vazut postul......hamilton scrie:anumt valabil,accept unele schimburi.
Hamilton-ul din spate vazut......imi aduce aminte de AROTAT....un fel de rigla opto-mecanica fab. IOR pentru reglarea tragerii cu obuzierele....extrem de secreta cand am facut eu armata la Barlad prin 1975. La ce servesc gradatiile in grade sexagesimale (civile) de pe spatele ceasului ??? Scrie in instructiuni ??
desi cel mai mult imi place hamilton khaki x-wind din pacate nu am banii necesari asa ca ramane hamilton aviation one
daca sunteti interesat de un schimb ofer un ceas Jean Marcel , nou ,nefolosit, nepurtat .
ceasul l-am primit cadou de la sora mea , adus din SUA, este un ceas elegant, ideal pentru purtat cu costum ,dar eu prefer ceasurile mai sport
cateva date despre el :
Band: 18mm black leather with crocodile grain.
Crystal: Sapphire with skeleton back
Case: 316L stainless steel with matching lugs and buckle
Bezel: Stainless Steel
Water Resisitance: Five atmospheres
Leatherette gift box.
Movement: 25 jewel, 2688 stainless steel.
Date complication at 3:00 position.
Luminous hands, skeleton back.
Swiss made.
daca sunteti interesat dati-mi o adresa de e-mail si va trimit si poze cu el, pt ca pe forum eu nu am reusit sa postez
daca sunteti interesat de un schimb ofer un ceas Jean Marcel , nou ,nefolosit, nepurtat .
ceasul l-am primit cadou de la sora mea , adus din SUA, este un ceas elegant, ideal pentru purtat cu costum ,dar eu prefer ceasurile mai sport
cateva date despre el :
Leatherette gift box.
Swiss made.
daca sunteti interesat dati-mi o adresa de e-mail si va trimit si poze cu el, pt ca pe forum eu nu am reusit sa postez
astept poze pe gsmland09@yahoo.comgigi72 scrie:desi cel mai mult imi place hamilton khaki x-wind din pacate nu am banii necesari asa ca ramane hamilton aviation one
cateva date despre el :
Leatherette gift box.
Swiss made.
vandut si longines,ramas hamilton aviation one.
sa vandut si ultimul hamilton se poate inchide,multumesc ceasornicar.ro.