De ce nu discutam:
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?t=6353
ce credeti: anunturi vanzare / membru forum
Salutare tuturor!
adresez invitatia ca discutiile sa ramana in subiectul topicului!
Sunt foarte interesante comentariile dvs.; una-doua, ...hai trei pareri exprimate indraznesc sa cred ca sunt suficiente pentru a va sustine punctele de vedere.
Trebuie sa ramana "loc" si pentru altii sa se exprime.
Oricat de frustrant stiu ca este trebuie sa agreem ca nu putem avea cu totii ultimul cuvant!
Oricum multumesc tuturor pentru preocuparea bunului mers al forumului.
Opiniile fiecaruia conteza! Multumiri!
adresez invitatia ca discutiile sa ramana in subiectul topicului!
Sunt foarte interesante comentariile dvs.; una-doua, ...hai trei pareri exprimate indraznesc sa cred ca sunt suficiente pentru a va sustine punctele de vedere.
Trebuie sa ramana "loc" si pentru altii sa se exprime.
Oricat de frustrant stiu ca este trebuie sa agreem ca nu putem avea cu totii ultimul cuvant!
Oricum multumesc tuturor pentru preocuparea bunului mers al forumului.
Opiniile fiecaruia conteza! Multumiri!
-
spritzane
Pt domnul GRIG
Trimis: Mar Apr 08, 2008 4:25 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Eu am ajuns la concluzia ca cineva cumpara de pe Ebay si vinde aici.
In concluzie daca aveti putin curaj puteti sa cumparati direct de pe ebay la un pret mult mai mic.
Daca nu aveti curaj atunci platiti mai mult dar probabil aveti linistea asigurata.
Nu cred ca Grig este singurul care face acest lucru si il felicit pentru sinceritate
BufOn multumim pentru demascare
cat timp tranzactiile sunt in lilmitele decentei nu cerd ca e o problema sa facem "afaceri" suntem cu totii pasionati dar din pacate nu ne permitem doar asta si trebuie sa finantam pasiunea noastra.
Grig daca imi permiti ,te intreb : De ce Stowa???
Stowa este un nume rasunator (mai ales pentru Sea Time ori pentru ce au facut in WW 2)
Poate daca faci o prezentare amanuntita a acestui producator vei avea mai mult succes(te rog sa nu postezi doar un link)
Daca o faci cu ,cuvintele tale ....e mai bine
Succes
Va ofer toate scuzele mele pline de umilintza precum si un borcanas cu pastile de lecitina caci vine o vreme cind tuturor ne este atit de necesara.....Domnule Pinocchio...ma scuzati, domnule GRIG....
--------------------------------------------------------------------------------
Eu am ajuns la concluzia ca cineva cumpara de pe Ebay si vinde aici.
In concluzie daca aveti putin curaj puteti sa cumparati direct de pe ebay la un pret mult mai mic.
Daca nu aveti curaj atunci platiti mai mult dar probabil aveti linistea asigurata.
Nu cred ca Grig este singurul care face acest lucru si il felicit pentru sinceritate
BufOn multumim pentru demascare
cat timp tranzactiile sunt in lilmitele decentei nu cerd ca e o problema sa facem "afaceri" suntem cu totii pasionati dar din pacate nu ne permitem doar asta si trebuie sa finantam pasiunea noastra.
Grig daca imi permiti ,te intreb : De ce Stowa???
Stowa este un nume rasunator (mai ales pentru Sea Time ori pentru ce au facut in WW 2)
Poate daca faci o prezentare amanuntita a acestui producator vei avea mai mult succes(te rog sa nu postezi doar un link)
Daca o faci cu ,cuvintele tale ....e mai bine
Succes
Va ofer toate scuzele mele pline de umilintza precum si un borcanas cu pastile de lecitina caci vine o vreme cind tuturor ne este atit de necesara.....Domnule Pinocchio...ma scuzati, domnule GRIG....
8 + 14 + 5 + 4 = 31
31!!! ...doar 31 de "impatimiti?!?" care au votat la chestionar.
Va dati seama cat suntem de putini?!? Si gasim zilnic motive ca sa bagam strambe celorlalti (si scuze pentru noi) sau sa discutam in contradictoriu...despre orice. E de-a dreptul absurd!
E ultimul meu post in acest topic, nu voi mai vorbi decat despre ceasuri.
31!!! ...doar 31 de "impatimiti?!?" care au votat la chestionar.
Va dati seama cat suntem de putini?!? Si gasim zilnic motive ca sa bagam strambe celorlalti (si scuze pentru noi) sau sa discutam in contradictoriu...despre orice. E de-a dreptul absurd!
E ultimul meu post in acest topic, nu voi mai vorbi decat despre ceasuri.
Dus cu CEASUL!
OK! S-a spus ce era de spus! Mai devreme dacat imi propusesem inchid acest topic!
* * *
grig,
imi cer eu scuze pentru situatia in care ati fost pus!
Referinta precizata de colegul spritzane stim cu totii ca este incompleta si ca a fost generata de o confuzie "nefericita" la momentul unei achizitii facute de dvs. pe eBay! Ceasul Stowa oferit de grig in sectiunea vand-cumpar (dealtfel parca singura oferta a sa) nu are legatura cu achizitia de pe eBay!
Sper ca am lamurit chestiunea!
Tuturor toate cele bune!
* * *
grig,
imi cer eu scuze pentru situatia in care ati fost pus!
Referinta precizata de colegul spritzane stim cu totii ca este incompleta si ca a fost generata de o confuzie "nefericita" la momentul unei achizitii facute de dvs. pe eBay! Ceasul Stowa oferit de grig in sectiunea vand-cumpar (dealtfel parca singura oferta a sa) nu are legatura cu achizitia de pe eBay!
Sper ca am lamurit chestiunea!
Tuturor toate cele bune!