Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Se pare ca febra JR continua! Am ajuns la cifra 7!
O sa trebuiasca sa fac un topic special cu JR
!
Dar poate cand completez si cu ultimele trei calibre ce imi mai lipsesc (JR 1010 - moonphase; JR 1050: small second at the 6, date; JR 1060: dual time zone) + calibrul de baza JR 1000 pur.
Deocamdata am asa:
JR 10RJ: power reserve indicator and date
JR 1020: Decentral hour, small second at the 9, power reserve indicator and date
JR 1030: chronograph modul and date
JR 1040: Decentral hour, minute at the 12, small second bei 7.30, power reserve indicator and hand date
JR 1090: small second at the 9, date
JR 1100: model Paramount Time Square
+ Unitas 6497
JR 1060 o sa fie foarte greu de 'capturat' (este editie limitata). Nici JR 1010 nu o sa fie prea usor ...
Cele echipate cu ETA 2892/ 2894 sau cu Selita nu ma intereseaza (deocamdata!).
Jean Richard Automatic Bressel Alternative Power Reserve (JR 1040)

O sa trebuiasca sa fac un topic special cu JR
Dar poate cand completez si cu ultimele trei calibre ce imi mai lipsesc (JR 1010 - moonphase; JR 1050: small second at the 6, date; JR 1060: dual time zone) + calibrul de baza JR 1000 pur.
Deocamdata am asa:
JR 10RJ: power reserve indicator and date
JR 1020: Decentral hour, small second at the 9, power reserve indicator and date
JR 1030: chronograph modul and date
JR 1040: Decentral hour, minute at the 12, small second bei 7.30, power reserve indicator and hand date
JR 1090: small second at the 9, date
JR 1100: model Paramount Time Square
+ Unitas 6497
JR 1060 o sa fie foarte greu de 'capturat' (este editie limitata). Nici JR 1010 nu o sa fie prea usor ...
Cele echipate cu ETA 2892/ 2894 sau cu Selita nu ma intereseaza (deocamdata!).
Jean Richard Automatic Bressel Alternative Power Reserve (JR 1040)

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Verzone frumos coaxial! Felicitari!
Adi superb Doxa!
Adrian, clar trebuie sa incepi un topic JR. Ma intreb cati dintre noi au cel putin 7 ceasuri ale aceluiasi brand!? Eu cu ultima achizitie, un alt Omega Seamaster am ajuns la 7. Incerc sa-i fac o poza.
Adi superb Doxa!
Adrian, clar trebuie sa incepi un topic JR. Ma intreb cati dintre noi au cel putin 7 ceasuri ale aceluiasi brand!? Eu cu ultima achizitie, un alt Omega Seamaster am ajuns la 7. Incerc sa-i fac o poza.
Mi-a zis cineva ca de banii astia imi luam un Rolex calumea, sau chiar un Patek pricopsit ...CristiT scrie: Adrian, clar trebuie sa incepi un topic JR. Ma intreb cati dintre noi au cel putin 7 ceasuri ale aceluiasi brand!?
Nu i-am dat dreptate ... desigur!
Pentru ca as fi putut sa-mi iau doua Rolex-uri!!!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
CristiT scrie: Ma intreb cati dintre noi au cel putin 7 ceasuri ale aceluiasi brand!?
Se pun si cele rusesti?
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
De ce nu?grig scrie:CristiT scrie: Ma intreb cati dintre noi au cel putin 7 ceasuri ale aceluiasi brand!?
Se pun si cele rusesti?
Important este sa fie toate 7 Poljoate
Hai sa revin on-topic:

ce naspa arata vechiturile astea ...
Impala, f frumos Doxa! Felicitari!
Multumesc tuturor colegilor pentru aprecieri!
@impala - foarte frumos Doxa, de fiecare data cand iti vad achizitiile ma gandesc ca urmatoarea achizitie sa fie un ceas de buzunar. Poate totusi am sa "pull the trigger" pentru un ceas de buzunar
@Achraf - foarte frumos JR. Ma bucur ca exista si colectionari cu "directii" bine stabilite. Iti doresc mult succes in finalizarea colectiei JR!
@impala - foarte frumos Doxa, de fiecare data cand iti vad achizitiile ma gandesc ca urmatoarea achizitie sa fie un ceas de buzunar. Poate totusi am sa "pull the trigger" pentru un ceas de buzunar
@Achraf - foarte frumos JR. Ma bucur ca exista si colectionari cu "directii" bine stabilite. Iti doresc mult succes in finalizarea colectiei JR!
Vin si eu cu un Seiko Seahorse achizitionat de curand. Are mecanism 6602B, cu intoarcere manuala si o precizie f buna, pierde cam 3 secunde pe zi.

Tot la achizitii noi am sa pun si acest Royce automatic, desi e luat inainte de Paste...

Tot la achizitii noi am sa pun si acest Royce automatic, desi e luat inainte de Paste...

Ultima oară modificat 19 Mai 2016, 09:49 de către danny, modificat 1 dată în total.
- controller
Îmi plac foarte tare ultimele două vechituri. 
If time is money, I'll spend my money on time.
Modifica....ultimele 3, ca am mai pus eu una 
Frumos Cristi, sa-l stapanesti sanatos.CristiT scrie:
Indicii sunt aurii sau e de la reflexii?
-
impala2328
Seiko are 35 mm fara coronita
- flexibil29
[/quote][/quote]CristiT scrie:
Hai sa revin on-topic:
Felicitari pentru Omega , absolut superb