Personal prefer ceasurile (carcasele, mă rog) de forme apropiate de cea a Pobedei "de Voroneț", de mai sus.
Ideea e să nu ne ofuscăm pentru mici observații sau obiecții personale.
Deci la carcasa mea super-cool Cushion Ministry Stainless Steel se referea Thot?heimdalg scrie:Ceea ce dumneavoastră numiti "carcasă dubioasă" este asa-zisa carcasa "pernă" specifica multor ceasuri din anii 70 şi chiar 80 (nu numai ruseşti) când a fost la moda.
La Vostok Amfibia se denumeste de pasionati "Ministry" (an fost in realitate mai multe variante cu aceasta denumire) si este iconica fiind foarte apreciata de fani.
De aceea cred ca Vostok va mai produce in continuare inca multi ani ceasuri cu acest tip de carcasa, denumita oficial 710.

Sunteti sigur ca acele ceasuri Raketa 24h cu mix de scriere chirilica si latina au iesit asa pe poarta fabricii?zvonacfirst scrie: am vazut ceasuri cu un mix de caractere care nu arata bine.
Referitor la ceasul in cauza, credeti ca poate sa ramana cu secundar negru? Mi imi place tare mult cu secundar alb, este mai vizibil (eu le-as pune pe toate trei albe tot din motive de vizibilitate) dar deocamdata mi-am epuizat sursele.