Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Si astazi tot un Raketa.
Felicitari pentru noile achizitii! Poate la un moment dat o sa ma aplec si eu mai serios asupra acestui domeniu.
Despre Ural, la al meu i-am pus o curea de piele maro si mi se pare ca merge. Dar e mai mult o chestiune de gust.
Nu era o problema de cine are dreptate sau nu.
Eu studiez ceasurile rusesti ca fenomen de cativa ani si am avut multe surprize placute in materie.
Nu era exclus sa fie ceva nou si interesant.
Felicitari pentru noile achizitii! Poate la un moment dat o sa ma aplec si eu mai serios asupra acestui domeniu.
Despre Ural, la al meu i-am pus o curea de piele maro si mi se pare ca merge. Dar e mai mult o chestiune de gust.
Nu era o problema de cine are dreptate sau nu.
Eu studiez ceasurile rusesti ca fenomen de cativa ani si am avut multe surprize placute in materie.
Nu era exclus sa fie ceva nou si interesant.
Sunt de părere că Uralul din linkul de pe watchuseek este reconditionat. Nu are punctele luminiscente, iar limbile sunt altele. Mă întreb dacă și cutia de acolo e altceva.
Exista Ural si fara indexi si indicatori luminescenti iar in exemplul dat mie mi se pare ca e totul ok, indexii si indicatorii se potrivesc.
Cutie din aceea am mai vazut si la alte Ural si poarta logo-ul Fabricii de Ceasuri din Celiabinsk (dreapta sus).
Poza era pentru exemplificarea tipului de cutie pe care am mai vazut-o si in alte situatii.
Probabil ca numai cineva care a cumparat un astfel de ceas direct din magazin poate spune cu siguranta ce cutie a primit cu el.
Oricum varianta acelui tip de cutie mie mi se pare mai plauzibila.
Cutie din aceea am mai vazut si la alte Ural si poarta logo-ul Fabricii de Ceasuri din Celiabinsk (dreapta sus).
Poza era pentru exemplificarea tipului de cutie pe care am mai vazut-o si in alte situatii.
Probabil ca numai cineva care a cumparat un astfel de ceas direct din magazin poate spune cu siguranta ce cutie a primit cu el.
Oricum varianta acelui tip de cutie mie mi se pare mai plauzibila.
Vă mulțumesc!
Si eu va multumesc pentru ca in cadrul acestei discutii a trebuit sa revad cele stiute despre ceasurile cu mecanisme yk-6 produse de A Doua Fabrica de Ceasuri din Moscova si am mai descoperit ceva lucruri interesante.
Si ca sa nu fiu off topic si sa continui si seria un ceas rusesc in fiecare zi, azi tot Raketa, dar calendar multianual.
Si ca sa nu fiu off topic si sa continui si seria un ceas rusesc in fiecare zi, azi tot Raketa, dar calendar multianual.
Astazi un ceas cu un aspect modest dar cu un mecanism excelent.
Raketa automatic.
O baza solida pe care s-a cladit actualul Raketa avtomat.
Raketa automatic.
O baza solida pe care s-a cladit actualul Raketa avtomat.
Îl am și eu pe frate-său prin "arhivă". Revin cu el. Deocamdată, favoritul meu cam în toate privințele: dimensiune, aspect etc. Cu același mecanism descris ceva mai în urmă. La acesta îmi place că mai are un capac de protecție la mecanism în afara celui al carcasei.

Merită o poză mai "lucrată", dar deocamdată una cu mobilul.Thot scrie:Îl am și eu pe frate-său prin "arhivă". Revin cu el.

[quote="heimdalg"] Poljot stadion:
Un candidat serios la pozitia de cel mai urat ceas vazut aici. Oribila "creatura" si finisajele sunt demne doar de mila.
Un candidat serios la pozitia de cel mai urat ceas vazut aici. Oribila "creatura" si finisajele sunt demne doar de mila.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Poate distinge cineva ce scrie in fereastra pe care eu o banui ca ar apartine zilei saptamanii?
Sau ceasul e defect in aceasta privinta?
Sau ceasul e defect in aceasta privinta?
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
- gherghin nicolae
- Moderator
Miercuri...in cazul in care merge (functioneaza ) ceasul si data este fixata corect...
In limba rusa среда (sreda )...primele trei litere CPE .
Sigur...discul zilei este surprins in schimbare , asta in cazul in care nu-i defect , si de asta nu se distinge aproape nimic .
Intervalul de schimbare a datei este luuuuuung , mult prea lung .
In limba rusa среда (sreda )...primele trei litere CPE .
Sigur...discul zilei este surprins in schimbare , asta in cazul in care nu-i defect , si de asta nu se distinge aproape nimic .
Intervalul de schimbare a datei este luuuuuung , mult prea lung .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Poza a fost facuta dupa ora 23:00 iar ziua incepuse sa se schimbe. Nu totdeauna timpul imi este aliat dar am zis ca merita sa fac un mic efort si sa ofer informatii colegilor.
Despre intervalul de schimbare al zilei (data la acest mecanism se schimba instantaneu) nu este mai lung decat la un Seiko din seria 7s, dimpotriva.
Despre intervalul de schimbare al zilei (data la acest mecanism se schimba instantaneu) nu este mai lung decat la un Seiko din seria 7s, dimpotriva.
O Pobedă, cu altă carcasă "dubioasă", dar care îmi place mai mult față de cea tip pernă.

Un "cvarț" cu alarmă.

- calin gabi
Felicitari! Interesant si frumos, nu se vede butonul de sonerie, este ascuns in carcasa?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân