Citizen vs. Seiko

Ceasuri Japoneze - Japan Made
Scrie răspuns
RazvaN72

Citizen vs. Seiko

Mesaj de RazvaN72 »

Buna tuturor,

Rog un sfat/parere vis-a-vis de achizitia unui ceas, nu sunt cunoscator, astfel incat intreb.
Citizen Satellite GPS sau Seiko Astron ?

Multumesc,
satiriadis

Re: Citizen vs. Seiko

Mesaj de satiriadis »

The Seiko is more sophisticated - it figures out where you are and sets the time accordingly. The Citizen, on the other hand, uses the GPS to keep itself synchronized after you have set the time appropriately. In that regard, the Citizen is more like a radio-synchronized watch that happens to use GPS instead of a land-based radio signal.

http://forums.watchuseek.com/f21/seiko- ... 71512.html
SBLA047
Zar

Mesaj de Zar »

Depinde ce model ai vizat de la fiecare, este important calibrul. Daca alegi primul Satellite este clar inferior ultimului Astron. La fel si primul Astron este inferior ultimului Satellite. Iar intre ultimul de la fiecare eu aleg Citizen pt. mecanism si Seiko pt. design. Dar retine ca tehnic diferentele intre ele nu sunt imense, toate ofera performanta, depinde ce pretentii ai, oricum eu zic sa alegi pe cel care iti place mai mult estetic. Vezi si in curte la Casio, are niste modele Oceanus foarte reusite (dupa gustul meu), sau daca vrei ceva mai mare si solid poti opta pt. MTG/MRG.
AR1070-56E
RazvaN72

Mesaj de RazvaN72 »

Zar, poti te rog sa-mi spui ce reprezinta MTG/MRG ?
Multumesc,
borsy

Mesaj de borsy »

Casio G-Shock.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Scrie răspuns