Achizitie Stowa

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
Dragoşelu'

Achizitie Stowa

Mesaj de Dragoşelu' »

Salut !
Desi pe siteul Stowa exista mail la care poti trimite neclaritatile legate despre orice , am intrebat de transport si vama , am scris "un eseu de 3 pagini" totul ca in raspunsul lor sa gasesc o fraza si aia sa intreb FedEx Romania. :x
Cu toate ca nu este primul ceas Stowa trimis in tara , dar na , iar am ramas in aer cu raspunsu ....
Daca a mai facut cineva comanda online sa ma informeze si pe mine cat a dat la vama , daca a dat la vama , daca vine curierul , daca nu etc. , ca din cate am inteles ei trimit cu Fed Ex Ro.
supliciu

Re: Achizitie Stowa

Mesaj de supliciu »

Stowa e in Germania deci platiti tva( direct la ei) si costul transportului in Romania. Atat! Doar ne aflam in U.E..
Dragoşelu'

Mesaj de Dragoşelu' »

Deci sa inteleg , eu platesc cat este ceasul online , iar de cand ajunge in tara respectiv la usa mea nu platesc nimic nu ?
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Da.
Dragoşelu'

Mesaj de Dragoşelu' »

multumesc mult :)
ma intreb oare le era greu sa zica asa de la inceput ca doar nu-s primu
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Daca ati facut o comanda de la un magazin din UE nu se platesc taxe vamale, TVA, sau orice altceva. De fapt TVA-ul e inclus in pret ca si cand cumparam de la magazinul de la colt.
Pentru ei e firesc asta, probabil de aceea nu au realizat la ce va referiti.
Dragoşelu'

Mesaj de Dragoşelu' »

posibil , multumesc dinnou :)
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Vezi ca va veni cu fan curier.de la timisoara de unde livreaza partenerul fedex in Romania
Scrie răspuns