Gabi scrie:Ok. Am permis fiecarui utilizator sa-si aleaga una dintre cele doua teme!
Pentru a face lucrul asta urmati pasii urmatori "User Control Panel" > "Board Preferences" > "My Board Style" > si alegeti "Prosilver" sau "Subsilver2".
Have fun!
multe multumiri pentru acest post
foarte bun pentru necalculatoristi
o mica "problema" care am observat-o atunci cand folosesc tema noua este ca pozele sunt afisate pe 3/4, insa daca folosesc tema veche pozele se vad in intregime.
se poate rezolva? adica exista setari pentru fiecare tema in parte accesibile adminului spre a fi schimbate - parametrul care ar trebui schimbat este "message field" si ar trebui sa fie de 1024 ?.
De cateva zile nu merge contorul la nr. de posturi, eu am tot postat dar am ramas pe aceleasi cifre (652). Veti obs. ca cei care au doar 1 post recent le apare 0. Personal nu ma deranjeaza dar m-am gandit sa va sesizez ''defectiunea''.
si ieri si azi am primit eoare cand am incercat s apostez ..
GENERAL ERROR se cheama..
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
am observat ca daca scriu un mesaj cu tastatura in limba engleza apoi daca la urma sciu cu diacritice ..primesc EROARE GENERALA!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu