Recunosc ca nu-mi permit momentan un ceas de 2700 de euro, dar nu este nicidecum povestea cu strugurii, crede-ma pe cuvant. De ce as zice ceva de rau despre TAG cand eu daca as avea banii aia mi-as lua un Rolex?Alexvintage scrie:Toata chestia asta imi evoca povestea cu vulpea si strugurii acri.theidle86 scrie:marian_sro scrie:... sa vedem cum justifica TAG pretul de 2700 de euro pe un ceas clona dupa un model mai vechi al lor si cu un Sellita in el. Pentru ce? Pentru un capac de carcasa frumos? Pentru ca scrie Ali pe cadran?
Nu vad de ce trebuie Tag-Heuer sa "justifice" ceva. Mai degraba se pune intrebarea cum justifica cumparatorul unui asemenea ceas o asa achizitie.
TAG trebuie sa justifice pentru ca asa fac companiile serioase, ofera transparenta. Nu sa-mi justifice mie, un mucea, ci pentru baza lor de clienti fideli.
Rog un moderator sa-mi stearga sau sa-mi mute ultimele mesaje in caz ca domnul Achraf este deranjat, nu as vrea sa-i stric topicul, nu asta a fost intentia, dar poate vom discuta despre TAG in alt topic.
Multumesc si scuze inca odata.