Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Danny, e f frumos Lanco. L-ai gasit bine pe asta.
Desi, ca aspect, imi plac cele doua cheite de la Memovox si alte ceasuri cu alarma, nu pot decat sa-i admir pe cei de la Lanco ca au reusit sa puna totul pe o singura cheita, la vremea aia.
Desi, ca aspect, imi plac cele doua cheite de la Memovox si alte ceasuri cu alarma, nu pot decat sa-i admir pe cei de la Lanco ca au reusit sa puna totul pe o singura cheita, la vremea aia.
Da, intr-adevar, e o piesa frumoasa, insa va spun sincer, mi-e teama sa-l intorc prea des, sa nu stric ceva 
Felicitari pentru Lanco Fon, cu siguranta un ceas deosebit. Am si eu doua (unul necesita ajutorul ceasornicarului fiind achizitionat cu piese lipsa...) si in ciuda aparentelor pot spune ,dupa o utilizare destul de lunga ( cel functional il utilizez apiradicdin 2013 ), ca are un mecanism robust si prietenos. 

Tokoloshe ... snobletea obliga.
gabi1 scrie:[
Frumos, fffff.frumoooos...
Când orgoliul străluceşte prea tare, orice înţelepciune se întunecă. Paulo Coelho
-
dbonddental
Stimati colegi, in cazul unei personalitati ce frizeaza patologicul si care respira nimic altceva in afara de propriul ego, singura modalitate clinica de raspuns este aceea de il ignora. Credeti-ma, ii facem un mare bine.
Nu eu am scris acolo în quote, este trecut autorul un pic mai sus, omul se plictisește rău la pensie. 
Am rezolvat eu .....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Ce ai rezolvat? A pus un quote ca și Cum am spus eu... furt de identitate se cheamă.
Nici poza nu-ti apartine?Cuvintele le-am sters...

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people