Ceas certina aur 18 k
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Ceas certina aur 18 k
va rog sa imi spuneti ce reprezinta cele trei coroane gravate pe capacul ceasului certina ?
...si sa te fereasca Dumnezeu de omul care a citit o singura carte in viata ,
ca numai despre aia iti vorbeste !
ca numai despre aia iti vorbeste !
-
Alexvintage
Re: Ceas certina aur 18 k
Care trei coroane?
E gravura "simpatica" ...Alexvintage scrie:Care trei coroane?
Ceasul apartine Omului Invizibil, nu ti-ai dat seama?
@ Geo Pop: am glumit.
Atasati o poza si va raspundem cu placere ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Nefiind nici pe departe un clarvazator, tind sa cred ca domnul se refera la un Certina New Art, in carcasa de aur, care a fost la vanzare de curand, l-am vazut si eu. Avea 3 coroane gravate pe capacul spate, aceleasi cu cele care se regasesc pe reversul monedelor din Suedia...Si cred ca avea si ceva gravat, tot in suedeza...dar asteptam poze
-
Alexvintage
Trei coroane dispuse piramidal reprezinta marcajul de pe ceasurile militare suedeze care cu siguranta nu sunt din aur.
Fie e vorba de vreo fantezie fie a fost un cadou primit de cineva din partea unei institutii de stat suedeze.
Fie e vorba de vreo fantezie fie a fost un cadou primit de cineva din partea unei institutii de stat suedeze.
Mai mult ca sigur varianta a doua...dar cum spuneam, asteptam poze