Moderator: Achraf

timetwister scrie:Ceasul face parte din perioada Sandoz-Schwob si a fost produs inainte de 1903 (anul are o semnificatie aparte).
Patentul (1896) face referire la chatoanele false.
Insa exagerarile de pe capac sunt mai repede "manopera" lui Schwob.
Am motive sa cred ca ceasul a fost exportat in Regatul Romaniei si nu in Rusia Imperiala.
Mai multe despre pansoanele rusesti si prezenta lui Schwob in Tarile Romane aici.
Mihai , citeste articolul postat mai sus. O sa-ti dai seama ca ceasul lui Nicola este un fals al epocii.mihaieros scrie:Felicitari pentru achizitie dl. Nicola.
Faina piesa.
Pai cred ca tocmai din acest punct de vedere este interesant... intr-un fel e ca si cu acele emisiuni gresite in filatelie... erau rebuturi (timbrelegherghin nicolae scrie:Mihai , citeste articolul postat mai sus. O sa-ti dai seama ca ceasul lui Nicola este un fals al epocii.mihaieros scrie:Felicitari pentru achizitie dl. Nicola.
Faina piesa.
Interesant ...
De acord Mihai.mihaieros scrie:Pai cred ca tocmai din acest punct de vedere este interesant... intr-un fel e ca si cu acele emisiuni gresite in filatelie... erau rebuturi (timbrelegherghin nicolae scrie:Mihai , citeste articolul postat mai sus. O sa-ti dai seama ca ceasul lui Nicola este un fals al epocii.mihaieros scrie:Felicitari pentru achizitie dl. Nicola.
Faina piesa.
Interesant ...) dar acum fac o gramada de bani.