Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Nu este ok.La primul service trebuie schimbata atat furca cat si roata ancora..Si sunt greu de gasit..... 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- flexibil29
Ce parere aveti despre acest capac , REPLICA sau doar o EROARE a celor de la Rolex ? Multumesc anticipat pentru orice comentariu.

- gherghin nicolae
- Moderator
Nu-i replica .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
- flexibil29
Va multumesc . Personal mi-ar fi fost greu sa cred ca-i replica fiindca vanzatorul este serios si nu s-ar fi pretat pentru nimica toata iar patina timpului se vede clar pe capac insa totusi aveam indoiala deoarece inca o data mi-ar fi fost greu sa cred ca Rolex a avut si asemenea "scapari" , eroarea imi pare..... grosolana . Dar inca o data asa cum imi spunea candva Alexvintage , citez : " ...o dovada in plus a stilului superficial/neserios de lucru al Rolex din acea perioada "gherghin nicolae scrie:Nu-i replica .
Buna seara, ce mecanism are acest model de wyler vetta si cum fac sal desfac? ca nu reusesc deloc
iar celalalt Cauny ia vopsit un prost cadranul in dreptul orelor, cum se poate strege sau curati?
Va multumesc.

iar celalalt Cauny ia vopsit un prost cadranul in dreptul orelor, cum se poate strege sau curati?
Va multumesc.

-
watchhunter
Deschidere pe la geam ?
da,Wyler-ul se deschide prin scoaterea plexicului,iar la Cauny...nu cred ca mai reusesti sa faci ceva cu cadranul. 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
watchhunter scrie:Deschidere pe la geam ?
Absolut adevarat...Claudiu este satul de un Omega Cosmic 2000 al unui amic care este mono-coca.
@nicola56: carcasa Wyler arata inca bine... nu are urme de dalta sau patent pe spate !
Cauny daca a fost vopsit cu vopsele eco ultra moderne....poate se spala cu apa de pe cadran.
Daca nu... cadran nou.
Homo suus fortuna faber est.
Salut Claudiu,
Uitat-te te rog, la linkul de mai jos si zi-mi si mie ce inseamna chestia asta care apare in josul paginii, la Features: "Power saving mechanism with pullled out stem: Reduction of consumption approximately 70% ."
http://www.ronda.ch/en/movements/quartz ... ber/6003b/
Merci.
Uitat-te te rog, la linkul de mai jos si zi-mi si mie ce inseamna chestia asta care apare in josul paginii, la Features: "Power saving mechanism with pullled out stem: Reduction of consumption approximately 70% ."
http://www.ronda.ch/en/movements/quartz ... ber/6003b/
Merci.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Va multumesc.
Toata stima.
Toata stima.
-
watchhunter
Am cumparat astazi un ceas, se misca cadranul cand fixez ora, nici capacul nu sta bine fixat,
e un capac curbat, nu l-am desfacut ( nu le desfac eu ) care credeti ca ar putea fi problema ? garnitura sau..?
e un capac curbat, nu l-am desfacut ( nu le desfac eu ) care credeti ca ar putea fi problema ? garnitura sau..?
-
Alexvintage
Inseamna ca nu e cadranul lui (picioarele de fixare sunt taiate) ceea ce denota cel mai probabil o facatura.
Este foarte putin plauzibil ca un cadran de ceas sa-si piarda din senin toate picioarele de fixare.
Este foarte putin plauzibil ca un cadran de ceas sa-si piarda din senin toate picioarele de fixare.
-
watchhunter
Ceasul este un NOS in intregime, si carcasa si cadranul originale, Il desfac astazi,
acum ma intereseaza cum pot sa remediez problema cat de cat...tinand cont ca ceasul in rest este cum este.
acum ma intereseaza cum pot sa remediez problema cat de cat...tinand cont ca ceasul in rest este cum este.
-
Alexvintage
-
watchhunter
L-am desfacut la ceasornicar, totul original mai putin cheita din spusele ceasornicarului,
mi-a spus ca din cauza cheitei imi joaca mecanismul si capacul.
Nu am rezolvat nimic ca nu are cheita potrivita.
As vrea sa fie asta problema, ca ar fi o problema minora cred.
mi-a spus ca din cauza cheitei imi joaca mecanismul si capacul.
Nu am rezolvat nimic ca nu are cheita potrivita.
As vrea sa fie asta problema, ca ar fi o problema minora cred.