Ceasuri rusesti vintage
-
vechituridinpod
Re: Ceasuri rusesti vintage
Salut si bine v-am gasit. Sunt din Craiova si de curand am cumparat un Poljot Strela, cronograph-ul. Nu functioneaza si caut recomandari ptr un ceasornicar, prefer in Craiova, care sa mi-l repare si curete. Ceasul este ptr mine, nu ptr vanzare, vreau sa il pastrez copiilor si as vrea ca rezultatul sa fie ok.
https://postimg.org/image/82dwtujux/
https://postimg.org/image/82dwtujux/
-
Oftalmologul
Domnul Claudiu va rezolva
Bine ati venit pe forum si in subforumul dedicat ceasurilor rusesti.
Va felicit pentru alegerea facuta in ce priveste ceasul.
In ceea ce priveste reparatia trebuie sa aveti in vedere faptul ca sunteti pe un forum al carui patron este un ceasornicar, asa ca nu este fair play sa solicitati a va face recomandari privind un alt ceasornicar.
Pe de alta parte, chiar daca nu ar fi asa, ca si concitadin al dumneavoastra, in mod real nu va pot recomanda un ceasornicar in Craiova la care eu as lasa un astfel de ceas cu sufletul impacat.
Asadar subscriu recomandarii colegului.
Va felicit pentru alegerea facuta in ce priveste ceasul.
In ceea ce priveste reparatia trebuie sa aveti in vedere faptul ca sunteti pe un forum al carui patron este un ceasornicar, asa ca nu este fair play sa solicitati a va face recomandari privind un alt ceasornicar.
Pe de alta parte, chiar daca nu ar fi asa, ca si concitadin al dumneavoastra, in mod real nu va pot recomanda un ceasornicar in Craiova la care eu as lasa un astfel de ceas cu sufletul impacat.
Asadar subscriu recomandarii colegului.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- calin gabi
E u Wostok Cadet dupa marime.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Asa cum a zis si colegul @calin gabi@ avem deaface cu un Vostok Cadet care se adesa tinerilor sau domnisoarelor mai militaroase
.
Nimic ciudat pana aici in afara de coronita care in mod evident a fost inlocuita. Problema e ca astfel s-a deteriorat si bucsa din carcasa.
Nimic ciudat pana aici in afara de coronita care in mod evident a fost inlocuita. Problema e ca astfel s-a deteriorat si bucsa din carcasa.
Multumesc @calin gabi & @heimdalg!
Credeam ca-i ceva mai 'osebit ...
Credeam ca-i ceva mai 'osebit ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Luat azi din targ de la Facai.

sistemul ala de fixare al rotorului seamana cu ce am eu la slava 2427. intreb si eu ceva: am observat ca si acum se mai fabrica ceasuri slava cu mecanisme 2427. este acelasi mecanism pe care il am eu, din anii 80, sau e cu ceva imbunatatiri sau total diferit?
multumesc!
multumesc!
Acelasi cu mecanisme din stoc vechi produse pana in anii 2000.
De obicei de mai slaba calitate decat cele anterioare.
Asta e regula dar mai sunt si exceptii remarcabile unde s-au folosit mecanisme de buna calitate reprelucrate de producatorul ceasului.
De obicei de mai slaba calitate decat cele anterioare.
Asta e regula dar mai sunt si exceptii remarcabile unde s-au folosit mecanisme de buna calitate reprelucrate de producatorul ceasului.
wow, adica se pun pe ceasuri noi mecanismne fabricate acum ma bine de 20 de ani? pai acuma nu se mai fabrica mecanisme?
mi se pare cam ciudat.
mi se pare cam ciudat.
Pai unde sa se mai fabrice?
Fabrica nu mai produce din 2006 si a fost demolata in 2010.
Pe locul unde a fost e acum un mall.
https://en.wikipedia.org/wiki/Slava_watches
Fabrica nu mai produce din 2006 si a fost demolata in 2010.
Pe locul unde a fost e acum un mall.
https://en.wikipedia.org/wiki/Slava_watches
- calin gabi
Sunt stocuri pentru inca 20 de ani, rusii produceau nu gluma!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân