Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Clipper

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Clipper »

catalin.v scrie:Deci, parerea voastra este ca...?
Vorba lunga saracia omului cum s-ar zice in lipsa de poze.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Imagine
Stiu, poza este slaba...momentan asta este.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Zar

Mesaj de Zar »

Explicatia este foarte simpla : Zenith-ul e lucrat in Pt. :wink:
AR1070-56E
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Slaba rau si poza asta:
Imagine
Dar nu intamplator am pus acest parfum, care se potriveste bine pe comparatia facuta: un amestec extrem de reusit care, daca ar fi sub eticheta unei case celebre (?) ar costa - cum spun review-urii pe youtube in astfel de situatii - ''a lot of money''!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Pffff.....DA.....faci poze mai slabe decat mine....... :roll:
Ca sa incerc sa si raspund....asa....long story short......fara a intra in detalii tehnice.....acel Zenith costa de 15-20 de ori
mai mult decat Orientul - daca e SS si a fost cumparat preowned - iar daca e Pt....nu mai vorbesc....

Treaba e ca......colegu' e fericit cu Zenith-ul lui iar tu esti fericit cu Orientu' tau.....deci....universul te iubeste mai
mult pe tine....pentru ca ti-a lasat bani si pentru o masina cu volanul pe stanga......nu spun bine??? 8)
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Pasiunea e tot pasiune, la orice suma.Orientul tau e superb, ca raport calitate pret e extraordinar de bun, mult mai bun decat Zenith-ul, insa daca poti sa ai un ceas mai scump si nu pierzi bani in el(cel putin nu semnificativ), why not? :D
Pretul creste exponential in raport cu calitatea, nu liniar.Un ceas dintr-un material pretios are alt feeling pe mana(La platina chiar e alta viata).
Frumos Orient, sa-l porti sanatos si sa ne mai faci poze :wink:
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Multumesc tizule :) - (daca imi permiti adresarea), Orient-ul asta nu e urat, nu reusesc eu sa ii prind superbul maro al cadranului.
DAR - Zenith-ul tau este pe langa minunat, un ceas de lasat mostenire si mai ales vandabil, cu buna valoare acum si pe viitor.
Discutia mea nu am initiat-o decat in scopul de a focusa pe aspectele strict tehnic-pragmatice si nu emotionale.
dorin 69

Mesaj de dorin 69 »

Faine tare și Zenith-ul și Orientul.
Eu tot un asiatic :D

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Felicitari pentru achizitii! Anul asta BF parca a fost mai generos...
dorin69, parca lui “Apocalypse Now” ii sta mai bine cu cureaua din silicon cu model piramidal, decat cu inox.
catalin.v, cadranul maro apare bine in poze in lumina naturala, e foarte reusita culoarea sidefata, stiu pentru ca am avut varianta cu inca o complicatie pe cadran.
m4t31, Zenith-ul mi se pare interesant tocmai pentru ca are data la 4:30, e “pata de culoare” care il face deosebit.
catalin68, guilloche-urile de la Elite Hand Winding sunt superbe!
Sa le purtati cu placere!
dorin 69

Mesaj de dorin 69 »

Cureaua va fi,dar până atunci am zis sa-l mișc putin
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Discutia mea nu am initiat-o decat in scopul de a focusa pe aspectele strict tehnic-pragmatice si nu emotionale.
:lol: :lol: :lol:
Pai nu exista "aspecte strict tehnic-pragmatice" meyyyy, nu ti-am spus?!?
Exista doar serotonina din capul tau.....si al meu.....si al colegilor....atunci cand cumparam inca un ceas, oricare ar fi el.....
Tu mai ai doua Orient agatate in cui deasupra capului si multe alte ceasuri.......la Moldova aia a ta 8) 8) 8) Ce e ne-emotional aici?
Pentru sotiile noastre toti parem usor.....nebunatici.....aici pe forum, nu?

De cand s-a inventat quartz-ul - ca sa simplificam - ceasul mecanic a murit....iar astazi exista doar pentru ca productorii au observat
ca nu se mai castiga nimic post-vanzare din schimbarea de baterii.....
Ce Zenith? Ce Orient? Fugi cu ele d'acilea :P :P :P
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine

flexibil29, din curiozitate am intrebat un amic din lumea araba ce scrie sub coroana de pe cadran, si am aflat: “Al Hussein Bin Talal”. Modelul a fost comandat pentru fostul rege al Iordaniei, tatal regelui actual. Tot amicul meu spune ca stie ca au fost facute multe falsuri, foarte reusite dealtfel, dupa original... Daca reusesti sa obtii certificatul de autenticitate de la Longines pentru el ca e veridic, atunci vei avea un ceas superb, de o valoare inestimabila, o adevarata comoara! Posibil sa fie nevoie sa-l tii la banca in siguranta daca e autentic, sau sa obtii cumva o inscriere la o casa de licitatii de renume din Londra, dupa evaluare, evident. Mult succes!
Ultima oară modificat 21 Noi 2019, 19:21 de către Emil68, modificat 1 dată în total.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

valentin1234 scrie:...
Tu mai ai doua Orient agatate in cui deasupra capului si multe alte ceasuri.......la Moldova aia a ta 8) 8) 8) Ce e ne-emotional aici?
Pentru sotiile noastre toti parem usor.....nebunatici.....aici pe forum, nu?..
Faina asta, faina tare :lol: ! Si mai-mai ca si adevarata! doar ca nu stau in cui (mi-ai amintit de bunicul meu care iti tinea ceasul asa) ci pe o policioara - deasupra patului.capului :P . Moldoveanul, tot moldovean...''miticii'' isi tin orologiu la jiletca si cand dorm...cu ea sub perina :lol: !
Frumos din partea dumitale Emil, sa spui cuvinte apreciative fiecaruia, s-a retinut :wink: !
Domn' Valentin, ti-am spus sa iei si dumneata unul, da' matale...Batman. Batman
https://www.youtube.com/watch?v=gAaFsVmD6DI
Vezi...? Un' mai pui si pretul deochiat!
PS (LE): @Emil: da-da, un singur ceas o fost facut, ala pentru rege...si ne-avand bani saracu' la un moment dat, l-a dat la amanet :mrgreen: si asa a ajuns pe mana colegului! Cre'ca fi-su de-abia asteapta sa vanza o sonda de titei sa il cumpere'napoi!
Mircea

Mesaj de Mircea »

Emil68 scrie:[url=https://postimages.org/]
flexibil29, din curiozitate am intrebat un amic din lumea araba ce scrie sub coroana de pe cadran, si am aflat: “Al Hussein Bin Talal”. Modelul a fost comandat pentru fostul rege al Iordaniei, tatal regelui actual. Tot amicul meu spune ca stie ca au fost facute multe falsuri, foarte reusite dealtfel, dupa original... Daca reusesti sa obtii certificatul de autenticitate de la Longines pentru el ca e veridic, atunci vei avea un ceas superb, de o valoare inestimabila, o adevarata comoara! Posibil sa fie nevoie sa-l tii la banca in siguranta daca e autentic, sau sa obtii cumva o inscriere la o casa de licitatii de renume din Londra, dupa evaluare, evident. Mult succes!

Felicitari flexibil ptr achizitie.

@emil
Legat de valoare....acum chestiunea e relativa.
Asta e de vanzare:
https://www.vintage-portfolio.com/shop/ ... eikh-dial/
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

@Catalin si Mircea....nu-l mai contrariati pe Emil......ca-si pierde...."audienta".....la....Dancila 8)
Asa are el....cate o revelatie.....din cand in cand.....da-n rest e baiat bun, va jur :wink:
(C. Brancusi)
Scrie răspuns