Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
valentin1234...
chiar ar fi curios ce bancuri gramaticale mai scoate coana mare, ca ieri auzeam pana si vecinii de alaturi râzând la interviul acela...banuiesc ca si pe la Dublin la fel...
sau nu? 
- flexibil29
-
Alexvintage
Pe la inceputul anilor 2000 era o adevarata inflatie de Longines "King Hussein" pe ebay. In afara de asta o peroana sau institutie care se respecta nu face cadou ceasuri aurite decat eventual personalului de serviciu.
- flexibil29
Ma gandesc ca o fi fost ori sarac ori zgarcit King Hussein de nu a comandat si el de la Longines niste ceasuri in carcase de "haur" masiv . Probabil le-a facut cadou cameristelor ?Alexvintage scrie:Pe la inceputul anilor 2000 era o adevarata inflatie de Longines "King Hussein" pe ebay. In afara de asta o peroana sau institutie care se respecta nu face cadou ceasuri aurite decat eventual personalului de serviciu.
Ceasurile aurite au fost la moda atunci.flexibil29 scrie:Ma gandesc ca o fi fost ori sarac ori zgarcit King Hussein de nu a comandat si el de la Longines niste ceasuri in carcase de "haur" masiv . Probabil le-a facut cadou cameristelor ?Alexvintage scrie:Pe la inceputul anilor 2000 era o adevarata inflatie de Longines "King Hussein" pe ebay. In afara de asta o peroana sau institutie care se respecta nu face cadou ceasuri aurite decat eventual personalului de serviciu.![]()
![]()
![]()
In plus, Casa Regala a Iordaniei nu a fost niciodata una din cele bogate. Nu se compara cu cele din Golf.
Cu toate acestea, King Hussein a fost un wis, a avut preponderent Rolex. GMT ptr tinuta militara (el a fost si pilot) si un Day-Date ptr tinuta “la 4 ace”.
Mai toti liderii lumii arabe (sau casa regala) au comandat ceausuri ptr a fi date cadou conform traditiei in partea asta a lumii.
Saddam Hussein are Favre-Leuba si UG
Hafeez cu Omega, Rolex
Sultan Qaboos (cel mai tare la capitolul asta) cu Rolex
UAE royal families (Dubai si Abu Dhabi) cu Rolex. S-au dat ofiterilor din armata si altor oficiali. DJ, GMT si chiar Daytona.
Arabia Saudita cu Rolex, Longines, UG....
Longines-urile iordaniene nu sunt rare. Pretul difera, insa nu sare de 1000 de E, in general. Un exemplar NOS, cu provenienta, poate ceva mai mult.
Mie imi plac, daca era de aur masiv era si mai bine.
Felicitari inca o data!
- flexibil29
Multumesc Mircea , interesante informatiile oferite, apreciez efortul tau. Bineinteles mesajul meu anterior a fost in spirit de gluma. In aur sau de tabla, Longines, Rolex sau orice alt brand, fie el rege sau cersetor cel care le-a oferit sau cat de mult s-a respectat, sunt detalii importante dar cred ca cel mai mult conteaza ceasurile in sine, frumusetea lor. Valoarea financiara ......... , importanta dar neinteresanta aici. Inca o data , multumesc !
-
mihai.moldovan
Felicitari pt Doxa! Foarte frumos! Nici varianta de 45mm nu e de lasat.
I lost faith in humanity.
Multumesc frumos...acesta are diametru 44mm
- flexibil29
Felicitari si din partrea mea . Un Doxa cat se poate de atractiv. Ce mecanism are ?
Felicitari Scarface pentru Doxa “Shark”, parca isi arata “muschii” in fata lui Tag Heuer Aquaracer, sa se vada cine e seful! Doxa rise again!
SW200flexibil29 scrie:Felicitari si din partrea mea . Un Doxa cat se poate de atractiv. Ce mecanism are ?
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-dox ... 28644.html
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Sper ca e varianta cu ETA2824-2...
-
valentin1234
Emil, nu stiu ce ai tu cu Sellita dar te asigur ca incepand cam cu 2010 diferentele de calitate intre SW200 si 2824 sunt insesizabile.Emil68 scrie:Sper ca e varianta cu ETA2824-2...
Au fost, intr-adevar ceva probleme de calitate inainte de 2010.....semnalate si de Claudiu.....insa s-au remediat intre timp......
De altfel, Sellita a fost ani de zile subcontractor pentru Eta......producand inclusiv subansamble pentru 2824
Personal, am avut zeci de ceasuri cu Sellita si pot sa afirm fara rezerve ca nu sunt diferente de precizie sau fiabilitate pe termen scurt fata de ceasurile echipate cu Eta, in acelasi palier de pret.....
Ceea ce incerc sa spun......este ca daca se poate alege intre 2824 si SW200 in acelasi ceas....fara indoiala trebuie ales Eta insa...daca ne dorim un anumit model si acesta vine echipat doar cu Sellita....nu este absolut nicio problema.....
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
valentin1234, cele doua pe care le-am avut si la care s-au rupt rotitele de la armarea manuala posibil sa fi fost din perioada critica...unul era Caliber 5 chiar, de la Tag...asa ca poate ma intelegi de ce suflu si in iaurt si tot bat bărbunca pe ETA. Sper din tot sufletul ca sellita actuale sa fie ok si sa ai dreptate.
De asemenea, la powermatic 80 si dubois depraz am avut probleme, la primul la axul remontorului, iar la al doilea la transmisia dintre eta si modul.
De asemenea, la powermatic 80 si dubois depraz am avut probleme, la primul la axul remontorului, iar la al doilea la transmisia dintre eta si modul.