Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Clipper

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Clipper »

bonheur scrie:@ Clipper: frumos ceas! Ce este? E un simplu ceas digital ?
Corum Bubble Disconnected

Este un ceas exagerat de simplu, nu se conecteaza la nimic iar prin apasari succesive ale coronitei afiseaza: ora + minute, data respectiv secundele.
Zar

Mesaj de Zar »

Similar cu Bulova - Computron.
AR1070-56E
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Bulova Oceanographer “Devil Diver 666”:

Imagine
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Superb!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Piesa.
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Multumesc, calin gabi si marian_sro.
Aici se vede cum un singur milimetru poate face o diferenta foarte vizibila (Turtle-45mm, Bulova-44mm), poza e facuta la sediul Ceasmania.ro, importator Bulova, de unde l-am achizitionat:

Imagine

“Secretul” consta in finisarea excelenta, zic eu, a carcasei Bulova, iluzia optica de “mult mai mic decat un milimetru” fiind creata si de polișarea “oglinda” a acesteia, printre altele.
De comoditatea bratarii “jubilee” nu mai e cazul sa comentez...extensie diver etc.

Fosforul din tuburi:

Imagine
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

marian_sro scrie:Piesa.
Pacat ca Citizen si-a batut joc de ceasul asta. In rest...piesa...DA!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Emil68

Mesaj de Emil68 »

valentin1234, daca avea 40mm, nici nu ma uitam la el...iar 8215, chiar fara hack-ul vietii, e un “cal” bun totusi, mai am un ceas cu 8xxx si e foarte ok. Depinde de fiecare ce dimensiune considera ca i se potriveste la un diver, iar de gusturi se stie ca sunt diferite...
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Emil68 scrie:valentin1234, daca avea 40mm, nici nu ma uitam la el...iar 8215, chiar fara hack-ul vietii, e un “cal” bun totusi, mai am un ceas cu 8xxx si e foarte ok. Depinde de fiecare ce dimensiune considera ca i se potriveste la un diver, iar de gusturi se stie ca sunt diferite...
Acuma....nu vreau sa-ti stric placerea, dar folosirea calibrului 8xxx - cand aveau la indemana mult mult mai performantul 9xxx - intr-un ceas pe care cer peste 600 E....e cel putin bataie de joc (au invatat ceva de la Tag Heuer) la adresa cumparatorului.......
Acelasi lucru despre calitatea generala a fabricatiei.....mai ales bratara.....dar si cadranul.....si bezelul......

Am asteptat cu interes acesta versiune.....re-issued......dar se dovedeste a fi un fiasco, la fel ca Accutron Snorkel sau Lunar Pilot Chronograph...

Sigur, important e sa-ti placa tie :idea:
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Am apreciat intotdeauna sinceritatea si parerile rezultate din experientele personale. Acum ma intreb unde l-ai vazut “in person”, ca sa poti emite o parere personala, atata timp cat s-a vandut numai on-line?...Aceeasi chestie am vazut-o si in review-uri, la aparitia modelului numai huiduieli, apoi nenea era cu el pe mana si il lauda, fericit... :)
Dar totul e posibil, iar gusturile nu se discuta, cum am spus amandoi...
P.S.: de ieri pana azi are o abatere de sub doua secunde plus :wink: cum ma si asteptam dealtfel de la Miyota.
Cam asa arata “ergonomia” la el:

Imagine

N-o fi el cel mai perfect, nu sustin asa ceva, dar ok e sigur... :wink:pentru mine.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

In magazin l-am vazut/probat....din pacate....DA, in Irlanda exista in magazine.....nu stiu de unde ai
scos chestia cu exclusiv on-line :?: De altfel, poate ai observat, combat cat pot, si pe ceasornicar, opiniile
bazate pe YouTube.....Archie Curcupar.....s.a.m.d.....si nu pe experientele personale....

Eu nu spun ca nu-i OK....e doar prea scump, mai ales pentru mecanismul ala....dar asta zic eu despre multe
ceasuri moderne....asa ca....nu stiu daca se pune 8)

Sa-l stapanesti sanatos si multumim pentru detalii/poze!
(C. Brancusi)
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Multumesc, valentin1234.
spawni

Mesaj de spawni »

Luat azi din targ.
UG.. trebuie schimbata sticla.

Imagine
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Cumparat....vandut....regretat.....uscat de dorul lui....cumparat din nou...... :idea:

Imagine

Imagine
(C. Brancusi)
Scrie răspuns