WATCH 2008 | Maastricht | 5-6 decembrie 2008

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
montana

WATCH 2008 | Maastricht | 5-6 decembrie 2008

Mesaj de montana »

Am sansa ca in acest weekend, alaturi de colegul grig, sa fiu la WATCH 2008 (prima editie) organizata la Maastricht.
Organizata de Ernie Roamers, proprietarul watchuseek.com, WATCH 2008 se vrea (si este) oportunitatea de a intalni, discuta, vedea si "pune mana" pe ceasurile producatorilor independenti din Europa.
* * *
Expozanti:
Archimede | Aristo Vollmer GmbH | AWCo | Blancier
Christiaan van der Klaauw |Cornelius & Cie | Costro | Cyclos
D. Dornblueth & Soehne | Glycine
Habring2 | Hentschel Hamburg | Horloges Magazine | JS Watch co.
Kadloo | Kazimon | Korsbek | Kremke Watch Co. | Kudoke
Limes | Lottermann & Soehne | Rainer Nienaber | Steffen | Stowa
Theo Fabergé | Thomas Ninchritz | Quadtec
* * *
Cu mai multe detalii, fotografii, materiale de marketing vom reveni in zilele saptamanii urmatoare!
Astazi doar cateva imagini, la cald, din standul - Christiaan van der Klaauw:
- - - - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Alfie

Re: WATCH 2008 | Maastricht | 5-6 decembrie 2008

Mesaj de Alfie »

Multumim multsi asteptam mult mai multe imagini.
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Mersi mult pt. aceste imagini, montana. Vad ca Christiaan van der Klaauw face niste ceasuri cu adevarat revolutionare, cel putin din punct de vedere al design-ului. ASteptam mai multe poze si de la ceilalti producatori independenti. :)
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Multumiri pentru poze !

Tineti-ne in continuare la curent. Distractie placuta !!
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
mnm

Mesaj de mnm »

Baterii proaspete si carduri de memorie libera in aparat zi de zi...ca sa vedem si noi...ceasuri..
Homo suus fortuna faber est.
montana

Mesaj de montana »

Impreuna cu grig o sa incerc o prezentare a ceea ce a fost WATCH 2008!
Eu vin cu imaginile si cateva impresii iar grig cu comentarii ceva mai consistente caci s-a demonstrat a fi un excelent cunoscator al unei bune parti din cei ce au fost prezenti la Maastricht.
* * *
Pentru inceput gazda noastra (a doua imagine, Ernie Roamers | Mr. Watchuseek.com - cel din dreapta), locul unde s-a desfasurat - Kasteel De Hoogenweerth si imagini din interior cu salile acestuia.
O sa-mi cer scuze pentru calitatea majoritatii fotografiilor insa experienta fotografului si atmosfera locului au fost in mod evident de o desavarsita discretie.
- - - - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
montana

Mesaj de montana »

ARISTO | VOLLMER
Primul in ordine alfabetica dar si imediat langa intrare au fost ceasurile Aristo si bratarile Vollmer (mai nou si ceasuri).
Desi interesante si revendicandu-se de la ceasurile de aviatie ale pilotilor germani 1930 sau B-Uhr nu sunt un fan Aristo.
Imi displace marketingul si designul (...usor naive, dupa mine) prin care se forteaza apartenta la "istoria germana" prin inscriptionarea cadranelor cu numere celebre din istoria Messerschmitt.
Desigur insa ca e doar chestie de gust caci sunt ceasuri care au foarte multi fani si mai ales ingrijit lucrate, in spiritul ceasurilor de 'provenienta Pforzheim'.
- - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
grig

Mesaj de grig »

Va salut si eu.
Watch 2008 a reusit sa fie pentru mine (incluzind si partea turistica aferenta) o experienta extrem de interesanta. Am avut sansa de a-i cunoaste personal (si nu doar din corespondenta prin email sau participarea la diverse forumuri) pe citiva din cei care fac tabloul producatorilor de ceasuri europeni mult mai interesant, variat si viu colorat.

O stire "la cald": mobilizat de reusita acestei prime editii (cca 550 vizitatori, atmosfera excelenta, feed-back bun din partea companiilor participante), Ernie Roamers a promis ca va exista si "Watch 2009"!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

Salutare ! si felicitari pentru participare !
Dovedeste cat de sus in lista de prioritati e pasiunea voastra
pt ceasuri si lumea celor care o impartasesc.
Multumiri si pt bunavointa de a impartasi experienta voastra
(rugam mai multe impresii si poze, poate si un jurnal de bord
al intregii calatorii ). Cred ca sunt mai multi interesati ! :wink:
montana

Mesaj de montana »

ARCHIMEDE | LIMES | DEFAKTO
La WATCH 2008 - ARCHIMEDE a lansat noul sau model VINTAGE dar si un "exercitiu" interesant DEFAKTO al juniorului din familia Ickler.
In prima imagine Thomas Ickler si fiul sau, inca student, ce incearca sa-si finanteze o parte din studii cu un ceas intr-o viziune proprie dar cu inspiratie de la "scoala germana":
- - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
grig

Mesaj de grig »

Mr. Ickler isi produce singur carcasele de otel, linia de productie pe care o detine facindu-l capabil sa produca si carcase extrem de bine finisate si pentru alte companii mici sau producatori independenti (Rainer Nienaber este unul dintre ei, dupa cum mi-a impartasit).
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
montana

Mesaj de montana »

BLANCIER | LOTTERMAN & SOEHNE
O echipa care (dupa o idee a unui student al celor doi ceasornicari - Franz Wolff si Till Lotterman) a lansat anul acesta la BaselWorld 2008 un ceas care a facut senzatie - Crazy Planet (prima imagine).
La WATCH 2008 cei doi au girat si atelierul pentru demonstratii practice in sala prezentata mai sus!
- - - - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
cstef

Mesaj de cstef »

MULTUMIIIIMMMM!!!
2009 NU SE RATEAZAAAA!
C
ChristianS
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

Felicitari pentru excursie si multe multumiri pentru imagini si informatii. :D

Constat cu un oarecare regret ca atat ARISTO cat si BLANCIER folosesc la ceasurile cu secundar la ora 9 mecanisme rusesti, mai exact mecanismul folosit in MOLNIJA (3602 dar cu protectie la socuri). :twisted:
De acel ARISTO pozat in mana, ce sa zic?!?
Inscriptie cadran: "MADE IN GERMANY"
Inscriptie bezel spate: "SWISS MADE"
Mecanism... RUSSIA/ BIELORUSSIA/ UKRAINE?

Price?!? :D
Dus cu CEASUL!
montana

Mesaj de montana »

CORNELIUS & CIE | PERTIJS JEWELLERS
Am citit prima data despre Cornelius & Cie in numarul din primavara al 00/24. Aveam in plan un drum in Olanda si-mi faceam sperante de a le vedea ceasurile "la propriu" intr-un magazin de bijuterii al unuia dintre fondatori - Paul Pertijs. Nu s-a'ntamplat dar sansa mi-a oferit ocazia de a tine in mana un astfel de ceas, a-l privi la microscop si a-l examina cu ochelarii 3D pe banner-ul de prezentare, la Maastricht. Am ratat fotografiile ceasurilor din vitrina de prezentare dar mi-a "iesit" fotografia mecanismului "ciudat" (AS 690) sub microscop. Un mecanism in-house si-au propus pentru 2010!
Desi ar parea o poveste inceputa relativ recent (2007) in spatele Cornelius & Cie sta prietenia din scoala - Dutch Gold and Silversmith dintre Kees Engelbarts si Paul Pertijs, experienta lui Engelbarts de la Hublot si JLC, instinctul de business al lui Pertijs dar si banii a doi discreti investitori olandezi.
Rezultatul sunt aceste ceasuri pentru a caror prezentare m-am ajutat de pliantul primit:
- - - - - - - - - -
Imagine

Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine
Ultima oară modificat 11 Dec 2008, 21:37 de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns