Rog un moderator sa mute discutia frumos inceputa in "Ultima Achizitie".....aici.....daca si cand are timp si placere.
Multumesc
Steinhart sigur a depasit stadiul de micro brand, iar Richard Mille probabil ca nu a fost nicio secunda de la infiintare microbrand. Richard Mille are expunere cat cuprinde, le vezi ceasurile pe mana lui Nadal, pe mana sultanilor sau ce alti sefi de trib mai vreti, pe mana cantaretilor de care poate nici nu ati auzit, dar ei stiu ca mai inainte de toate trebuie sa fie bine accesorizaticataradoi scrie:Eu includ Jeanrichard si Steinhart in aceasta categorie de micro-brands.
Emil.....stai jos si mai incearca o data in toamna.....la re-re-re.......e cazul ceasurilor rusesti de exemplu. Cel putin eu asa vad halul in care au ajuns...mecanisme proaste, non-fiabile, imprecise, finisaje mai deloc, realizate “din topor”
O exprimare de bun simt. Oare de ce nu pot fi admise si pareri care unora le par absurde? Repet inca o data, domnilor talibani: propuneti lui Claudiu sa conditioneze inregistrarea pe acest forum numai dupa trecerea unui test de cunostinte. Apoi daca aveti succes, propuneti posibilitatea postarii in urma trecerii cu brio a altui test. Sigur ca nu ar fi problema cine sa fie ''corectorii''... nu-i asa?Emil68 scrie:Daca doresti sa discuti singur cu tine, fa-ti un forum numai pentru tine. Sau daca parerea altora nu conteaza sau nu e identica cu a ta.
Sunteti sigur?Emil68 scrie: Interesant mi se pare ca unele brand-uri cunoscute ajung la statut de micro-brand-uri...e cazul ceasurilor rusesti de exemplu. Cel putin eu asa vad halul in care au ajuns...mecanisme proaste, non-fiabile, imprecise, finisaje mai deloc, realizate “din topor”, bratari incomode...tot Seiko le mai ridica la suprafata unele modele...de cronograf vorbesc, evident.
Nu ar trebui să fie bulversant ceea ce am scris, dar reiau;ovispub scrie:@borsy ai dat atatea detalii de masini incat eu sunt bulversat complet.
.