Albastru nu e culoarea mea favorita,mi-ar fi placut cu cadran verde dar la acest model nu este.Negrul pt mine nu exista.Mai e cu cadran maro dar n-am vazut niciunul in niciun video,iar la cel cu cadran alb(argintiu)mi se parea ca e cam greu de citit si din cauza aratatoarelor deschise la culoare.

Datorita texturii cadranului,in functie de lumina,culoarea trece de la un gri petrol prin nuante de albastru pana la negru.
Aratatoare,indexi,logo finisate impecabil.Chenarul datei pare alb dar e din acelasi material ca aratatoarele.
Tot ce e scris pe cadran e aplicat.

Carcasa are 42mm fc si e''brushed"la fel ca partea superioara a bezelului.Marcherii de pe bezelul fix sunt cu finisaj lucios la fel ca partea laterala,contrastand superb cu aspectul carcasei.

Imi place foarte mult unghiul la care bratara e integrata-n carcasa.
Datorita lui,desi avand 42mm diametru si pt multi ar fi cam mare,carcasa impreuna cu bratara se muleaza foarte,foarte bine pe incheietura,ceasul fiind incredibil de comod la purtare.

Coronita infiletata si foarte frumos decorata si proportionata,are un"grip"excelent.De asemenea actionarea ei foarte precisa fara niciun fel de joc face ca la infiletare sa fie aproape imposibila distrugerea filetului.

Mecanismul.
Se vede ca au lucrat ceva la al face cat mai aspectuos avand in vedere ca e la vedere