Ce parere aveti se merita o astfel de investitie ?
-
razvan_catalin_23
Ce parere aveti se merita o astfel de investitie ?
Pentru cunoscatori ce spuneti se merita o investitie intr-un astfel de ceas ? Am cautat review-uri pe net si nu reusesc sa gasesc nimic ! https://www.watchshop.com/watches/mens- ... silver.pdp
-
PricoMigdala
Re: Ce parere aveti se merita o astfel de investitie ?
Mecanism china. Departe de a fi investitie.
-
razvan_catalin_23
De unde stii ? Am vazut ca se fac in Londra ceasurile de la firma respectiva !
-
marian_sro
A dat în bobi de acolo știe? Sau a pierdut multe multe ore citind în minim 2 limbi
- gherghin nicolae
- Moderator
China.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
razvan_catalin_23
Hmmm ! Ok, multumesc frumos de sfaturi !
Cu 3000 de euro poti cumpara din magazin un ceas bun de la o firma decenta (un cronograf Longines de exemplu) sau chiar doua ceasuri (un diver respectiv un ceas mai elegant tot Longines) care sigur ar fi mult mai bine finisate ca acest ceas si pe care le-ai putea lasa mostenire generatiei viitoare cu un pic de grija.
Nu cred ca au cum sa fie facute in Londra cand mecanismul este China 100% si probabil si carcasa, cel mult asamblate cu maxima indulgenta.
Nu cred ca au cum sa fie facute in Londra cand mecanismul este China 100% si probabil si carcasa, cel mult asamblate cu maxima indulgenta.
-
razvan_catalin_23
Mersi mult ! Crezi ca Louise Erard, sau Tissot sunt mai fiabile ca si investitie ?
Nu mai folosi cuvantul investitie, nu isi are locul!razvan_catalin_23 scrie:Mersi mult ! Crezi ca Louise Erard, sau Tissot sunt mai fiabile ca si investitie ?
Cu toata consideratia iti spun ca - avand in vedere intrebarile pe care le-ai lansat - dispui de insuficienta informatie si intelegere pentru a transforma achizitia unui ceas intr-o investitie.
Pe scurt, nici un ceas Louis Erard (desi sunt bune, frumoase si atent lucrate, am avut cel putin 3 astfel de ceasuri in ultimii 7-8 ani) nu va deveni o investitie, pentru ca este un produs banal, fara mare notorietate.
In privinta Tissot-ului, lucrurile sunt similare, poate un pic mai nuantate.
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas pe care sa-l porti 30 de ani, nu are importanta ce cumperi. Cumpara ce-ti place tie, poarta-l fericit si peste 30 de ani va valora probabil 6-700 de euro (generalizez, evident).
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas si peste 2 ani sa-l vinzi cu 4.000 mii, nu poti (vezi primele mele randuri).
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas si peste 2 ani sa-l poti vinde cu o depreciere minima (cateva sute de euro), iti recomand fie sa te indrepti catre piata second-hand, de preferat catre un model cu notorietate (gen Omega Speedmaster), fie catre un ceas nou (as recomanda Tudor, Breitling, Longines etc).
Pe scurt, nici un ceas Louis Erard (desi sunt bune, frumoase si atent lucrate, am avut cel putin 3 astfel de ceasuri in ultimii 7-8 ani) nu va deveni o investitie, pentru ca este un produs banal, fara mare notorietate.
In privinta Tissot-ului, lucrurile sunt similare, poate un pic mai nuantate.
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas pe care sa-l porti 30 de ani, nu are importanta ce cumperi. Cumpara ce-ti place tie, poarta-l fericit si peste 30 de ani va valora probabil 6-700 de euro (generalizez, evident).
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas si peste 2 ani sa-l vinzi cu 4.000 mii, nu poti (vezi primele mele randuri).
Daca vrei sa platesti 3.000 de euro pe un ceas si peste 2 ani sa-l poti vinde cu o depreciere minima (cateva sute de euro), iti recomand fie sa te indrepti catre piata second-hand, de preferat catre un model cu notorietate (gen Omega Speedmaster), fie catre un ceas nou (as recomanda Tudor, Breitling, Longines etc).
-
razvan_catalin_23
Sincer sa-ti spun nu ma prea pricep ! Mie doar imi plac si atat ! Mai citesc review-uri despre ele pe net !
-
alllexandru
Nu este investitie 
Doar daca vrei sa pierzi bani asa cum spuneau si colegii mai sus
Doar daca vrei sa pierzi bani asa cum spuneau si colegii mai sus
Nici "se merită" și nici "ca și"!Mircea scrie:Nu mai folosi cuvantul investitie, nu isi are locul!razvan_catalin_23 scrie:Mersi mult ! Crezi ca Louise Erard, sau Tissot sunt mai fiabile ca si investitie ?
Nu merită ca investiție!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Nu am sa pot intelege niciodata de ce ar da cineva o carutza de bani pe un ceas care nu are fereastra de data la ora 6 si nici secundar rosu
indiferent cum s-ar numi firma producatoare !
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
Nu tine cumva de gust?De ce si cum si de ce place sau nu unuia ori altuia?Ninulescu scrie:Nu am sa pot intelege niciodata de ce ar da cineva o carutza de bani pe un ceas care nu are fereastra de data la ora 6 si nici secundar rosuindiferent cum s-ar numi firma producatoare !
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.