Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Fara supărare dar mie imi par foarte "cheap" ,ca sa zic asa, limbile.
Prima oara am crezut ca poate e poza de vina dar am cautat pe net și asa arata toate.
Nu inteleg de ce ai desena un ceas bine, ai folosi un mecanism consacrat si ai trânti la final niște......bolduri călcate de tramvai
Prima oara am crezut ca poate e poza de vina dar am cautat pe net și asa arata toate.
Nu inteleg de ce ai desena un ceas bine, ai folosi un mecanism consacrat si ai trânti la final niște......bolduri călcate de tramvai
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Acele indicatoare....in cazul în care "limbile" va fi considerat prea colocvialmarius111 scrie:Fara supărare dar mie imi par foarte "cheap" ,ca sa zic asa, limbile.
Emil felicitari pentru Glashutte este un exemplar frumos
te rog mai multe date despre el...ma intereseaza sincer
te rog mai multe date despre el...ma intereseaza sincer
-
Hidralazina
Asa si este! Ieftinache!marius111 scrie:Fara supărare dar mie imi par foarte "cheap" ,ca sa zic asa, limbile.
Mi-am dorit mult acest Buren, am dat la schimb pe el doo Doxe, trei Atlantice si un Tellus (fara acte) ...
Apreciez sinceritatea! Limbile nu mi-au placut nici mie, niciodata!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Subtil,ironie,parafrazări........
Eu m-am enervat sincer cand am vazut cadranul,am dedus mecanismul si......am vazut indicatoarele
Raman la parerea mea
Eu m-am enervat sincer cand am vazut cadranul,am dedus mecanismul si......am vazut indicatoarele
Raman la parerea mea
Foarte frumos acest Longines.
1. Cate ceasuri ai dat la schimb pentru el? Cu acte sau fara.
2. Cum iti place ce deployant are? In opinia mea e cam singurul punct slab al acestui ceas, dar pe de alta parte are si un pret extrem de competitiv.
1. Cate ceasuri ai dat la schimb pentru el? Cu acte sau fara.
2. Cum iti place ce deployant are? In opinia mea e cam singurul punct slab al acestui ceas, dar pe de alta parte are si un pret extrem de competitiv.