vreau sa va cer ajutorul in legatura cu urmatoarea achizitie in materie de ceasuri: in prima faza am fost hotarat sa - mi iau un ceas sinn u1, dar sotia mi-a limitat suma pe care pot sa o cheltuiesc
sinn 556?
sinn 556?
buna ziua!
vreau sa va cer ajutorul in legatura cu urmatoarea achizitie in materie de ceasuri: in prima faza am fost hotarat sa - mi iau un ceas sinn u1, dar sotia mi-a limitat suma pe care pot sa o cheltuiesc
, asa ca m-am orientat catre un sinn 556. ce parere aveti despre acesta? in general mie imi plac ceasurile cu bratara metalica, dar am vazut ca modelul cu bratara de piele este cu 500 lei mai ieftin. se poate achizitiona ulterior de la ei o bratara metalica originala?
Re: sinn 556?
In general este destul de dezavantajos sa cumperi bratara de metal separat. Este mai greu de gasit si mai scumpa decat daca ai lua-o de la inceput.
Va multumesc din suflet.
Sarbatori fericite!
La multi ani!
cu respect, dan.
Sarbatori fericite!
La multi ani!
cu respect, dan.
Ultima oară modificat 08 Aug 2015, 08:30 de către adl, modificat 1 dată în total.
- altauprieten
- Membru Special
+1 din partea mea sa iei 556 cu bratara, din prima !
daca tot ai in vedere ca pe viitor sa il porti mai mult asa.
Dar ...
sa nu ratezi momentul sa ti-l iei prompt - " cadou de Craciun ! "
In conditile astea mergi pe bugetul la indemana si tot prompt
sa ne impartasesti parerea si pozele. Sigur va fi vedeta !
Sa va bucurati de toate pe care vi le aduce Craciunul !
daca tot ai in vedere ca pe viitor sa il porti mai mult asa.
Dar ...
sa nu ratezi momentul sa ti-l iei prompt - " cadou de Craciun ! "
In conditile astea mergi pe bugetul la indemana si tot prompt
sa ne impartasesti parerea si pozele. Sigur va fi vedeta !
Sa va bucurati de toate pe care vi le aduce Craciunul !
cred ca asa am sa fac - sinn 556 cu bratara metalica. multumesc frumos de sfaturi, sarbatori fericite si dvs.!