Mecanismul e automatic! Am ghicit, asa-i?
Dupa cum se vede in poza, situatia pare exact pe dos, carcasa, bratara si bezelul sunt tăvălite bine, iar cadranul e ok…
Dar… felicitari pentru inca un Ebel in colectie!
Emil68 scrie:Mecanismul e automatic! Am ghicit, asa-i?
Dupa cum se vede in poza, situatia pare exact pe dos, carcasa, bratara si bezelul sunt tăvălite bine, iar cadranul e ok…
curat murdar, cum zice Conu'......
Prima parte a postarii lui Achraf se referea la Zenitu' lu' Nicola!
Se inmultesc cazurile de ADHD pe ceasornicar.......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Emil68 scrie:Mecanismul e automatic! Am ghicit, asa-i?
curat murdar, cum zice Conu'......
Prima parte a postarii lui Achraf se referea la Zenitu' lu' Nicola!
Se inmultesc cazurile de ADHD pe ceasornicar.......
Așa este, Valentin!
Cât despre Ebel, aspectele menționate de Emil se remediaza ușor. Mecanismul nu este Lemania, ci un GP 3300.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Scuze, Achraf, am vrut sa editez raspunsul dar nu s-a mai putut, am citit la repezeala si nu am sesizat la timp greseala. Daca mai poate sterge Claudiu comentariul meu, ii multumesc.
Cat despre valentin1234… cam usor iti ies pe… taste cuvintele din gura/cap de la o vreme… eu nu tin minte sa te fi “atacat” pe tine vreodata in vreun context… dar ma gandesc ca poate si tu ai vrut sa-ti stergi comentariul si nu ai mai putut…
Cureaua e "noua achizitie"....pentru ceasuri fara telescop....au inserat o foaie de otel foldata la
capetele dinspre anse....nici nu stiam ca exista asa o bazaconie.....deocamdata sta bine....o
sa vedem ce si cum......cred ca tot curelele fixate prin lipire sunt solutia optima....
@Emil - scuze, ai dreptate!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)