Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
AD o fi de la all dial...care e specialitatea casei!
-
valentin1234
Sau de la AquaDura.....cine stie?....bongiorno scrie:AD o fi de la all dial...care e specialitatea casei!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
E de la All Dial, pluta avea doar commander-ul 
Asa este, Relu!Zar scrie:Foarte incarcat ! (6 randuri)
Da' nu i-l dau la schimb lu' Don Catalin, ca-i foarte rar! [nu Catalin, ci ceasul!]
Am zis rar? Extrem de rar [pina si Rick Denney s-a minunat de el si-l jinduieste!)
Mai port inca vreo doua zile Ebel-uri, nu ca n-as mai avea (sa tot fie vreo 35-40), dar sa nu va plictisesc!
Am uitat sa zic - de multe ori, din pacate - ca imi plac ceasurile postate pe aici, marea lor majoritate.
Ce sa mai zic cand pune Clipper cate-o poza maiestrita! Poa' sa pozeze si o "conserva" d-aia de Pobeda, ca tot jinduiesti la ea!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Pune, te rog, boier Adi, pune te rog si cateva vorbe, ca sa mai prinda contur forumul asta.Achraf scrie:...Mai port inca vreo doua zile Ebel-uri, nu ca n-as mai avea (sa tot fie vreo 35-40), dar sa nu va plictisesc!...
Cu ceasurile dumitale ii dai o gura de oxigen.
Apoi, mai pui o poza prin ''Ce mancam'' si ii mai dai si glicogen.
Domnia ta, Relu... sunteti o parte din ''generatia de aur'' a forumului, cu voi a crescut forumul, deci o vorba pentru Zar: ''keep walking''
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Imi place acest Hamilton. Mi se pare destul de echilibrat. Sa il mai scoti la plimbare!
Sau bongiorno....
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Este un model vechi - King Scuba ii zice, parca. Al meu e varianta cu mecanism quartz, dar la vremea lui exista și cu ETA 2824-2.rubin scrie:Imi place acest Hamilton. Mi se pare destul de echilibrat. Sa il mai scoti la plimbare!
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)