nicola56 scrie:Domnule Achraf, să nu mă înțelegeți greșit, la cei 66 ani ai mei nu am cerut și nu cer la nimeni nimic, am fost și sunt o persoană corectă dar trebuie să fac și eu ceva pentru a rezista în vremurile de azi și așa foarte grele, tot venitul meu lunar este...acum 269 ron, pentru asta nu mă pot îndrăgostesc de ceasuri sau de alte obiecte care îmi trec prin mînă. Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce face pentru mine și familia mea.
Păi și cum rezolvam conflictul ăsta dintre declarația dumitale "onestă" și comportamentul "scabroneros" afișat?
Și mai lasă-l pe Dzeu ăla in pace, ești prea orgolios să crezi că se uită la pigmeii pământeni insignifianți!
Fă chestii decente, fără să îți cumperi pseudo-indulgente! Dar e clar că nu pricepi, iar în cazul ăsta nu înțeleg de ce nu te ajută moderatorii!
Hai că iar m-am aprins!
N-ai nici o treabă cu ceasurile! Nici o contribuție reală pe forum! Fasole, cartofi, ceasuri! Tot un drak pentru tine! Du-te pe OLX! Sau doar la rubrica de vânzări de pe forum!
Evident că este loc și pentru tine aici, dar găsește și tu limita aia a bunului simț!
[Și-am încălecat pe-o șa și am încheiat povestea așa: in loc să fie moderat geambașul Nicola, aceste mesaje vor fi șterse!]