Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Cred ca mai usor se preteaza asta la purtat pe mana.
Intr-un hublou Terry's chocolate orange, de care imi place mie si lui don Marius

Ceasul merge...ceas! Adica extrem de precis, plus ca este NOS.
Stiloul este of-topic, de umplutura, sau ca sa dea bine la imagine
. Penita aluneca de parca ar fi gheata dedesubt, nu hartie. Nici el nu arata rau.

Intr-un hublou Terry's chocolate orange, de care imi place mie si lui don Marius

Stiloul este of-topic, de umplutura, sau ca sa dea bine la imagine

" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
valentin1234
Frumos ceas, Catalin....
Simplu si curat!
Simplu si curat!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Hamsiile le-a mâncat un prieten. Bune. La Balcik. Eu am mâncat scrumbie de Dunăre. Și mai bună!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Ceva intre ce beti si ce purtati:

Frumos ceas!Buna ciocolata!catalin.v scrie:Cred ca mai usor se preteaza asta la purtat pe mana.
Stiloul este of-topic, de umplutura, sau ca sa dea bine la imagine. Penita aluneca de parca ar fi gheata dedesubt, nu hartie. Nici el nu arata rau.
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Multumesc boieri Valentin si Marius!
Haideti, mai laudati-l ca sa ii creasca valoarea. Ca am de gand sa il vand!
Lu' nea Nicola
!
Haideti, mai laudati-l ca sa ii creasca valoarea. Ca am de gand sa il vand!
Lu' nea Nicola
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Vad ,si inteleg asta,ca multi colegi isi doresc ca Nea Nicola sa fie prezent putin altfel pe Forum.
drept pentru care ii sugerez lui Nea'Nicola sa-si faca un topic pe Vand-Cumpar unde sa-si posteze ceasurile,iar restul topicurilor sa le lase pentru cei pasionati.
Si il rog pe Nea'Nicola sa ia aceasta recomandare foarte serios.daca nu se descurca,sa imi ceara ajutorul.
drept pentru care ii sugerez lui Nea'Nicola sa-si faca un topic pe Vand-Cumpar unde sa-si posteze ceasurile,iar restul topicurilor sa le lase pentru cei pasionati.
Si il rog pe Nea'Nicola sa ia aceasta recomandare foarte serios.daca nu se descurca,sa imi ceara ajutorul.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Bună ziua.
Dacă am greșit sau am deranjat pe careva, în numele Domnului vă rog să mă iertați.
Recunosc că a fost frumos și plăcut în compania dv-stră și de unde am învățat cîte ceva despre ceasuri dar trecînd la religia Penticostală, Domnul meu îmi spune că trebuie să mă opresc aici, pentu că totul va rămîne aici, cu noi nu vom lua...NIMIC..Domnul să vă binecuvinteze
Dacă am greșit sau am deranjat pe careva, în numele Domnului vă rog să mă iertați.
Recunosc că a fost frumos și plăcut în compania dv-stră și de unde am învățat cîte ceva despre ceasuri dar trecînd la religia Penticostală, Domnul meu îmi spune că trebuie să mă opresc aici, pentu că totul va rămîne aici, cu noi nu vom lua...NIMIC..Domnul să vă binecuvinteze