Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Nu se incadreaza.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Așa a fost sa fie. Aveam treabă prin altar, am ridicat mâna, am făcut poza și asta a ieșit.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"ca să întru în ceea ce este dincolo de catapeteasmă în Sfânta Sfintelor unde sfinţii îngeri doresc să privească şi să audă glasul Evangheliei Domnului Dumnezeu şi să vadă cu ochii lor chipul Sfintei Jertfe… o, Doamne, fă-ne să înţelegem”!
Iar alții fac poze la ceasuri.... și ne întrebăm de ce vin atâtea peste capul nostru...
Da, recunosc...poza mea a adus noul val de covid.xxxbanxxx scrie:
"ca să întru în ceea ce este dincolo de catapeteasmă în Sfânta Sfintelor unde sfinţii îngeri doresc să privească şi să audă glasul Evangheliei Domnului Dumnezeu şi să vadă cu ochii lor chipul Sfintei Jertfe… o, Doamne, fă-ne să înţelegem”!
Iar alții fac poze la ceasuri.... și ne întrebăm de ce vin atâtea peste capul nostru...
Mă gândeam că pe topicul asta se comentează ceasurile, nu fundalurile. Daca făceam poza pe plaja și în fața mea era o toplesista drept fundal care ieșea din apa, se mai comenta?
Așa, ca idee...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Păi ia încearcă data viitoare!
Amin și bogdaproste!
Amin și bogdaproste!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
La fix, potriveala! 
Da..iti dai seama ca nu am putut sa rezis cand i-am vazutWorkman scrie:La fix, potriveala!
Da, meritau luati. 

Un daily beater la un pret foarte ieftin, chiar merita, nu ma asteptam sa imi placa asa mult