Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Felicitari ate!
Cateva impresii?
Cateva impresii?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Multumesc, il am de ceva timpcatalin.v scrie:Felicitari ate!
Cateva impresii?
Mai exact din septembrie 2017, deci de 5 ani aproape.
Ramane favoritul meu, extrem de comod, precizie cam 1 secunda la 2 zile, nu am ce sa ii reprosez. Il port cu mare placere mereu.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
-
valentin1234
Sa moare dusmanii miei!
Uraganul expertizei tehnologice americane, in cea mai sublimat-subtila forma a ei

Uraganul expertizei tehnologice americane, in cea mai sublimat-subtila forma a ei

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Credeam ca au doar quartz...banuiesc ca inauntru e un chinez?
E aratos, evident, sa il porti cu placere!
E aratos, evident, sa il porti cu placere!
Time is on my side!
-
valentin1234
Mercic Ate...da....e un Sea-Gull....cred....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Poate ie un Citizen meseriash in el. Ce nevoie au hamericanii de ciasuri? Le da helvetia la pret de damping! Pentru restul lumii, mai scumpe!
Articolul ala cu ceasurile alea multe produse de elvetieni si exportate cred ca e fake. Acele ceasuri nu se vad. Purtatorii de ceasuri mecanice sau quartz sunt o Minoritate! Fara dubii. Oamenii nu mai poarta ceasuri. Game over!
Articolul ala cu ceasurile alea multe produse de elvetieni si exportate cred ca e fake. Acele ceasuri nu se vad. Purtatorii de ceasuri mecanice sau quartz sunt o Minoritate! Fara dubii. Oamenii nu mai poarta ceasuri. Game over!
Sau bongiorno....
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)