Ieri m-am hotarat sa trimit ceasul meu Glashutte domnului Claudiu. Bunicul meu mi l-a dat cand am intrat la facultate acu un an. Pe spate are inscriptionat "Waffanbruderschaft 80" si sub este semnatura lui Honecker(generalul de stat al comitetului Germaniei sau mai bine cititi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Erich_Honecker ). Bunicul meu este colonel si mi-a povestit ca l-a primit la intalnire organizata cu acesta si ca s-au facut special pt aceast eveniment aceste ceasuri cu inscriptie pe spate. Are 22 de rubine si este automatic. Nu stiu ce valoare are ceasul si poate puteti voi sa-mi spuneti cateva detalii despre acest ceas poate chiar si un pret aproximativ (nu doresc sa il vand). Chiar daca poate nu este de o valoare monetara mare, pe mine ma intereseaza foarte mult acest ceas si vreau sa il reconditionez, de asta l-am trimis la domnul Claudiu pentru a-i face un "control la inima" si pentru a-i reda stralucirea de alta data (cromare). Astazi am vorbit cu firma de curierat si sper ca ceasul sa ajunga in siguranta, deoarece tin foarte mult la acest obiect.
Cu stima si respect,
Harega Octavian