Pai cum sa nu vii ? De aia se face la Brasov - ca sa vii si sper sa vina cat mai multi !Claudiu scrie:Daca prezenta mea este agreata ,am sa vin si eu.
Targuri de antichitati
Re: Targuri de antichitati
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Bun,acum intreb si eu ..
Cine s-a anuntat pina acum??
Cine s-a anuntat pina acum??

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Ma inscriu si eu, cu cazare cu tot - dati-mi va rog de stire cum pot sa fac o rezervare la pensiune.
Pe langa targul-targ, ma entuziasmeaza mult ideea de a se organiza si un workshop despre orologerie. Poate si cateva exemplificari 'live' pentru ceea ce tine de fotografierea ceasurilor?
PS: Pentru o integrare culturala respectabila, eu o sa vin cu palinca.
Pe langa targul-targ, ma entuziasmeaza mult ideea de a se organiza si un workshop despre orologerie. Poate si cateva exemplificari 'live' pentru ceea ce tine de fotografierea ceasurilor?
What is this life if, full of care,
We have no time to stand and stare.
Foarte tare !kronozom scrie:Ma inscriu si eu, cu cazare cu tot - dati-mi va rog de stire cum pot sa fac o rezervare la pensiune.
Deci se anunta distractie mare !
Cred ca de rezervari se va ocupa Catalin (montana), pe care il rog sa faca si o lista cu cine s-a anuntat pana acum. Multumiri !
Ok, cateva detalii privind cazarea:
- pret camera dubla/noapte/mic dejun inclus = 250,- RON
- pret camera single/noapte/mic dejun inclus = 200,- RON
Cu siguranta sunt si alte oportunitati de cazare in zona insa eu nu le cunosc! Camerele sunt foarte generoase si sugerez sa organizam "perechi" pentru participantii care vin singuri!
Centralizarea participantilor si a rezervarilor necesare o voi face eu si in consecinta va rog sa-mi transmiteti participarea (si daca solicitati cazare la pensiunea Bielmann) voastra pana luni - 23.februarie.2008 16:00!
Voi pregati deasemenea un laptop si un proiector pentru partea de seminar!
Cei interesati (si fac apel sa nu ezitati in a prezenta) rog sa aduca pe un CD sau memory stick "lucrarile" ce vor fi prezentate.
Voi pregati ceva premii pentru cele mai interesante!
* * *
Tuturor toate cele bune! Weekend placut!
- pret camera dubla/noapte/mic dejun inclus = 250,- RON
- pret camera single/noapte/mic dejun inclus = 200,- RON
Cu siguranta sunt si alte oportunitati de cazare in zona insa eu nu le cunosc! Camerele sunt foarte generoase si sugerez sa organizam "perechi" pentru participantii care vin singuri!
Centralizarea participantilor si a rezervarilor necesare o voi face eu si in consecinta va rog sa-mi transmiteti participarea (si daca solicitati cazare la pensiunea Bielmann) voastra pana luni - 23.februarie.2008 16:00!
Voi pregati deasemenea un laptop si un proiector pentru partea de seminar!
Cei interesati (si fac apel sa nu ezitati in a prezenta) rog sa aduca pe un CD sau memory stick "lucrarile" ce vor fi prezentate.
Voi pregati ceva premii pentru cele mai interesante!
* * *
Tuturor toate cele bune! Weekend placut!
Iar eu am rugamintea ca cei care vor veni la intilnire,sa-mi propuna o tema pe care vor sa o prezint in fata lor.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
In principiu am "verde" pentru acel week-end. Deci cam 70% sanse sa vin. Ramane sa vedem pana atunci!
Si eu pun la bataie o sticla de palinca de Fagaras.
Daca tema e de interes, o sa pregatesc ceva despre ceasurile vechi englezesti - fusee - care-mi sunt tot mai familiare si dragi.
Si eu pun la bataie o sticla de palinca de Fagaras.
Daca tema e de interes, o sa pregatesc ceva despre ceasurile vechi englezesti - fusee - care-mi sunt tot mai familiare si dragi.
Dus cu CEASUL!
Eu din pacate nu pot veni la Brasov.
---
Targ la Manuc : 21-22 februarie '09.
---
Targ la Manuc : 21-22 februarie '09.
AR1070-56E
Montana, scrie te rog mai exact data cind ne intilnim, pe 27 sau 28. si ora...
Am gasit cazare in Brasov si am inteles ca nu e departe de Bielmann. Trebuie sa stiu cind plec din Bucuresti, traficul cred ca sucks. Multumesc!
Am gasit cazare in Brasov si am inteles ca nu e departe de Bielmann. Trebuie sa stiu cind plec din Bucuresti, traficul cred ca sucks. Multumesc!
SATELLITE WAVE
Salutare,
intalnirea are loc - vineri, 27.februarie.2008 dupa orele 16:00 la pensiunea Bielmann, Sanpetru - Brasov!
Ora la care incepem "oficial" 18:00 ca sa poata sa ajunga toata lumea! Eu voi fi acolo incepand cu 17:00!
Voi posta si o harta pentru a sti cum se poate ajunge la pensiunea Bielmann.
Intre orele 17:00-24:00 intr-una din salile pensiunii vom avea la dispozitie toate facilitatile de seminar, masa de seara, "stat" la o bere, etc. Pentru masa de seara se va putea comanda "a la carte"!
Nu am stabilit un meniu si preturile sunt in limitele unui restaurant normal/mediu din Brasov!
Preturile de cazare sunt:
- 200,- RON/noapte/single (mic dejun inclus)
- 250,- RON/noapte/double (mic dejun inclus).
Pentru a doua zi - sambata, 28.februarie.2008 am propus sa mergem la Targul Colectionarilor din Brasov care are loc intre orele 08:00-16:00 la International Trade Center (voi reposta harta si decrierea traseului pentru a ajunge la aceasta locatie).
Ora la care vom merge la Targ sambata (probabil undeva in jur de 09:00), cat vom sta acolo, ce vom face dupa vom stabili impreuna vineri - 27.02.2009 la pensiunea Bielmann.
S-au inscris pana acum si vor prezenta:
1. Claudiu | Mecansimul cronograf din Benrus Sky Chief (asteapta in continuare daca sunt si alte solicitari)
2. Edi | ce ne prezinti ?
3. galaxy | Ceasuri fusee englezesti
4. constantin14 | ?
5. montana | Ceasul lui Aurel Vlaicu
6. Poseidon | ...
si si-au manifestat dorinta sa vina dar rog sa-mi confirme (inclusiv daca doresc cazare):
7. constantin (ok, pentru detalii saptamana viitoare)
8. grig (cazare ?)
9. kronozom (cazare ?)
10. zaytsuca (cazare ?)
Va stau la dispozitie pentru orice intrebari, lamuriri! Aici, via PM sau email: catalin.buzdugan@gmail.com !
intalnirea are loc - vineri, 27.februarie.2008 dupa orele 16:00 la pensiunea Bielmann, Sanpetru - Brasov!
Ora la care incepem "oficial" 18:00 ca sa poata sa ajunga toata lumea! Eu voi fi acolo incepand cu 17:00!
Voi posta si o harta pentru a sti cum se poate ajunge la pensiunea Bielmann.
Intre orele 17:00-24:00 intr-una din salile pensiunii vom avea la dispozitie toate facilitatile de seminar, masa de seara, "stat" la o bere, etc. Pentru masa de seara se va putea comanda "a la carte"!
Nu am stabilit un meniu si preturile sunt in limitele unui restaurant normal/mediu din Brasov!
Preturile de cazare sunt:
- 200,- RON/noapte/single (mic dejun inclus)
- 250,- RON/noapte/double (mic dejun inclus).
Pentru a doua zi - sambata, 28.februarie.2008 am propus sa mergem la Targul Colectionarilor din Brasov care are loc intre orele 08:00-16:00 la International Trade Center (voi reposta harta si decrierea traseului pentru a ajunge la aceasta locatie).
Ora la care vom merge la Targ sambata (probabil undeva in jur de 09:00), cat vom sta acolo, ce vom face dupa vom stabili impreuna vineri - 27.02.2009 la pensiunea Bielmann.
S-au inscris pana acum si vor prezenta:
1. Claudiu | Mecansimul cronograf din Benrus Sky Chief (asteapta in continuare daca sunt si alte solicitari)
2. Edi | ce ne prezinti ?
3. galaxy | Ceasuri fusee englezesti
4. constantin14 | ?
5. montana | Ceasul lui Aurel Vlaicu
6. Poseidon | ...
si si-au manifestat dorinta sa vina dar rog sa-mi confirme (inclusiv daca doresc cazare):
7. constantin (ok, pentru detalii saptamana viitoare)
8. grig (cazare ?)
9. kronozom (cazare ?)
10. zaytsuca (cazare ?)
Va stau la dispozitie pentru orice intrebari, lamuriri! Aici, via PM sau email: catalin.buzdugan@gmail.com !
Ar fi interesant, in masura posibilitatilor bineinteles, daca s-ar putea realiza cateva filmulete si postate pe site-uri gen Youtube sau Trilulilu. In felul asat ar putea beneficia si cei care nu sunt prezenti de prezentarile facute (in parte macar).
Catalin, multumesc de invitatie, dar e posibil ca acoperit de rusine sa ma retrag in audienta si sa ma multumesc numai cu alte surprizemontana scrie: 2. Edi | ce ne prezinti ?
Iarta-ma Edi dar nu cred!
Despre ce plagiat sa fie vorba daca ai prezenta un ceas, "oarecare", din colectia ( ... sau in fine "de sub perna") ta!
Putem conveni un "format": 12 imagini, speach de 3 minute, de evidentiat o particularitate! Atat de mult ...cu atat de putin!
* * *
Prezentul post este in fapt pentru al completa pe cel dinainte!
Invitatia este pentru cati mai multi dintre noi.
Sunt vremuri grele dar dintre cele in care pasiunile aduna si ofera satisfactii.
Nu pot promite filme (...poate ceva imagini) cata vreme nu stim cate prostii vor fi spuse/facute!
Promit insa ca incerc ca prezentarile ce vor fi facute sa le "aduc" pe forum cu ajutorul alocutorilor.
Asa ca-i mai bine sa veniti!
Despre ce plagiat sa fie vorba daca ai prezenta un ceas, "oarecare", din colectia ( ... sau in fine "de sub perna") ta!
Putem conveni un "format": 12 imagini, speach de 3 minute, de evidentiat o particularitate! Atat de mult ...cu atat de putin!
* * *
Prezentul post este in fapt pentru al completa pe cel dinainte!
Invitatia este pentru cati mai multi dintre noi.
Sunt vremuri grele dar dintre cele in care pasiunile aduna si ofera satisfactii.
Nu pot promite filme (...poate ceva imagini) cata vreme nu stim cate prostii vor fi spuse/facute!
Promit insa ca incerc ca prezentarile ce vor fi facute sa le "aduc" pe forum cu ajutorul alocutorilor.
Asa ca-i mai bine sa veniti!
da, si cazare (o camera dubla), multumesc frumos.
What is this life if, full of care,
Rog pe cei care se duc la Brasov sa nu uite de facut ceva poze. 
AR1070-56E