Daca se poate si Casio ...DW 6700
Unul dintre modelele mai vechi , care are un beculet ( nu are luminiscenta pe tot ecranul ) .
A aparut si un model mai nou , solar , pe care am sa-l fotografiez alta data .
[/img]
[/img]
[/img]
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
ate14 scrie:
...
Iar acesta e in plan...imi plac la nebunie ceasurile cu fazele lunii!
Si la mine e undeva in plan un ceas cu fazele lunii ('nedigitale', caci deja am un Casio pe tema asta digitala) - insa e un singur lucru care "ma tine" - Citizen 8651 are toate-toate chestiile pentru calendar ... dar NU este calendar perpetuu !!!!!!
Stiu , e singurul lucru care ma nemultumeste ! Sper sa reusesc sa-l reglez, pentru ca vine fara manual
Dar tot l-am luat! Revin cu pareri dupa ce soseste!
Time is on my side! Born an original, don`t die a copy!
ate14 scrie:Stiu , e singurul lucru care ma nemultumeste ! Sper sa reusesc sa-l reglez, pentru ca vine fara manual
Dar tot l-am luat! Revin cu pareri dupa ce soseste!
Evident 'hartia' nu mai e de mult cea mai buna optiune la manuale (am unele scrise asa de marunt de iti vine sa te urci pe pereti):
Oricum sunt unele limitari ciudate privind ORELE si DATELE la care sa faci anumite modificari, stiu ca si pe la PMWF se mai plangea un pic cineva ca trebuie sa aiba grija cum avanseaza data dupa o luna cu mai putin de 31 zile.
Hai sa le vedem pe cele portocalii ( nu sint de colectie inca ) :
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Mea culpa !
Dar nu ma pricep ....si aparatul foto este de la munca , unde este expus la praf , umezeala si altele ..
Am sa incerc !
Toate cele bune
Nicu