Cei trei samurai !
Re: Cei trei samurai !
Frumos Citizen !!!
Sa-l stapiniti sanatos !
Toate cele bune !
Nicu
Sa-l stapiniti sanatos !
Toate cele bune !
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Multumesc!
Stratul antireflex, ce este aplicat pe cristal, ii conferma un plus de eleganta, cel putin asa imi pare
Si acum luna in primul patrar:

Stratul antireflex, ce este aplicat pe cristal, ii conferma un plus de eleganta, cel putin asa imi pare
Si acum luna in primul patrar:

Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Eco-drive .....continuare
Am uitat unul din eco-drive : Citizen BL1164-55L

Toate cele bune
Nicu

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
Re: Eco-drive .....continuare
Acest Promaster si Mission Antarctica sunt printre favoritele mele de ceasuri 'puternice' ...Nicu scrie:Am uitat unul din eco-drive : Citizen BL1164-55L
...
Toate cele bune
Nicu
Pt. ca il vand curand mai pun cateva poze cu Orient - MYC sa ramana amintire pe forum. 
(pacat ca nu pot face poze profesionale, imaginile reflecta doar in mica masura realitatea)

(pacat ca nu pot face poze profesionale, imaginile reflecta doar in mica masura realitatea)

AR1070-56E
rubin : Ai cea mai tare poza cu BM pe care am vazut-o pana acum, ma refer la calitatea imaginii - naturala. 
AR1070-56E
Cadranele albastre....

Toate cele bune
Nicu
Acest Chronomaster ...
!!!
Pacat ca este asa de scump
Toate cele bune
Nicu
Pacat ca este asa de scump
Toate cele bune
Nicu
O rugaminte maaare pentru Nicu, daca nu e deranjul prea mare. Citizenul diver's 200 m cu coronita la ora 8, ce diametru are fara coronita, eventual un wrist shot si cateva inpresii despre el, ma cam bate gandul sa-l cumpar si parca ma atrage mai tare decat Seiko sau Mako
Zar: Ceasul de buzunar Citizen
! parca ar merita mai multe poze si 2-3 cuvinte
Multumesc!
Zar: Ceasul de buzunar Citizen
Multumesc!
Time is on my side!
Este primul ceas lansat de Citizen in anii '20.ate14 scrie:Zar: Ceasul de buzunar Citizen! parca ar merita mai multe poze si 2-3 cuvinte
Multumesc!
Cel din imagine este fabricat mai exact in 1924.
Din pacate nu am mai multe imagini sau date tehnice, dar mai ''sap''.
Ar fi interesant de vazut mecanismul, oricum este extrem de rar.
---
Nicu : Chronomaster nu e scump pt. ce ofera (parerea mea).
AR1070-56E
Pai daca nu ma inseala memoria, 1924 este fix anul in care s-a lansat Citizen! Intradevar as fi tare curios sa vad mecanismul!
Time is on my side!
Bazele firmei au fost puse inca din 1918 sub numele ''Shokosha Watch Research Institute''.
Ulterior si pana in prezent ''Citizen Watch Co. Ltd. - Japan''.
Titulatura ''Citizen'' a fost adoptata putin mai tarziu la inceputul anilor '20.
Iar in 1924 intr-adevar lanseaza primul ceas de buzunar.
Ulterior si pana in prezent ''Citizen Watch Co. Ltd. - Japan''.
Titulatura ''Citizen'' a fost adoptata putin mai tarziu la inceputul anilor '20.
Iar in 1924 intr-adevar lanseaza primul ceas de buzunar.
AR1070-56E