Intre FRANKEN SI FAKE e o oarecare diferenta! La un franken, elementele constitutive pot fi si cele ale producatorului, dar ceasul e facut din bucati... Un fake in schimb... e fals din cap in picioare.
Chiar crezi ca nu stiu diferenta
Problema in cazul meu era aceea ca in oarecare masura exista o asemanare intre cele doua topicuri !
Am ramas putin cam surprins de lipsa de raspuns !
rubin scrie:Problema in cazul meu era aceea ca in oarecare masura exista o asemanare intre cele doua topicuri
Eu am deschis un topic de poze cu ceasuri 100% fake-in sectiunea poze, iar tu un topic cu ceasuri franken in sectiunea discutii! Unde e asemanarea, ca nu o vad
Am si eu..in afara de AP care il am pus in topicul "ceasuri avute-prezente" va mai prezint :
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Cu Rolex-ul sunt nu numai incredibil de caraghiosi dar si lipsiti de cea mai elementara cultura tehnica, ma mir ca le-a reusit chiar si asa "lucrarea". Am inteles subcadranele false, nu ma mir nici de "swiss made" ca doar e Rolex, nu ?... dar cu "T"-ul ce-ai avut ma frate. Nici un Rolex nu contine asa ceva.
Si un punct de vedere personal, desi nu vreau sa-mi fac dusmani: decat sa porti un Rolex fals mai bine-i pui dinti de aur la vaca; sa porti unul autentic e cum a-i lasa-o asa cum era.
Cea mai sigura metoda de a nu gresi niciodata este arta de a nu face nimic.
workaholic_ro scrie:Cu Rolex-ul sunt nu numai incredibil de caraghiosi dar si lipsiti de cea mai elementara cultura tehnica, ma mir ca le-a reusit chiar si asa "lucrarea". Am inteles subcadranele false, nu ma mir nici de "swiss made" ca doar e Rolex, nu ?... dar cu "T"-ul ce-ai avut ma frate. Nici un Rolex nu contine asa ceva.
Si un punct de vedere personal, desi nu vreau sa-mi fac dusmani: decat sa porti un Rolex fals mai bine-i pui dinti de aur la vaca; sa porti unul autentic e cum a-i lasa-o asa cum era.
Pentru ca se citeste "tzuis" cam cum se citeste "tuica"...