cutii pastrare ceasuri

Discutii intre pasionati.
eris

Re: cutii pastrare ceasuri

Mesaj de eris »

bograd scrie:Niste preturi mai normale aici : http://www.watch-winder.co.uk/watch-display-cases.html
Daca nu va deranjeaza sa cumparati on-line. De asemena ebay-ul e plin. Nu cred ca se gaseste la noi ceva cu preturi de bun simt.
asta ce pretz e de bun simtz sau ..... ?!

http://www.okazii.ro/catalog/33160287/C ... ASURI.html
The hardest thing in the world to understand is the income tax.(Albert Einstein).
Work Smarter, Not harder !

Imagine
grig

Mesaj de grig »

Pretul mi se pare foarte ok insa, daca imi permiti o parere personala, cred ca o culoare mai sobra s-ar potrivi mai bine cu o cutie pentru ceasuri.
Spor la vinzare.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
eris

Mesaj de eris »

grig scrie:Pretul mi se pare foarte ok insa, daca imi permiti o parere personala, cred ca o culoare mai sobra s-ar potrivi mai bine cu o cutie pentru ceasuri.
Spor la vinzare.
:) parerea dvs e binevenita :lol: :!:
personal vad cam asa :
sint cutii pentru pastrare ceasuri , Nu pentru prezentare :lol:
PS :
Cum ar arata una plina cu ceasuri cu cadrane Negre sau inchise la culoare ? :?:
The hardest thing in the world to understand is the income tax.(Albert Einstein).
Work Smarter, Not harder !

Imagine
jjjack

Mesaj de jjjack »

Aici sau la capitolul Ultima achizitie, e vorba de un winder pentru 4 ceasuri si spatiu pentru inca 6
Este comandat din Germania, foarte aratos dar cam mare, cel putin fata de asteptarile mele.
In schimb este super silentions, merge si cu baterii (2xAA).

Imagine

Si inca o chestie buna ca cele doua tambururi sunt independente

Imagine

Aparatul foto nu-i cel mai bun

Imagine
bograd

Mesaj de bograd »

Cam cat timp functioneaza cand e pe baterii ?
jjjack

Mesaj de jjjack »

bograd scrie:Cam cat timp functioneaza cand e pe baterii ?
Nu mi-e clara intrebarea ta. However....
Ca merge pe baterii sau pe adaptorul de priza, ciclurile sunt aceleasi: 2 min invarte si 6 sta, cu variatiuni pe sensurile de rotatie.

Bateriile le-am pus miercuri cand am primit winder-ul, deocamdata nu stiu cat or sa tina....
grig

Mesaj de grig »

Bateriile sunt pentru perioadele in care, din diverse motive, curentul electric sau accesul la el lipseste.
Mi se pare cam ciudat sa tii winderul in casa functionind pe baterii (cu exceptia, desigur, a cazului in care te intereseaza cit timp tin pina se consuma... :D )
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
bograd

Mesaj de bograd »

Ma refeream la timpul cat dureaza pana se consuma baterille.

Grig, Eu mi-as fi tinut winderul pe o polita si nu vrea stau cu firul de alimentare atarnand pe perete, de asta mi se pare comod sa mearga si pe baterii. Asa il tin pe birou unde am priza la indemana.
grig

Mesaj de grig »

Sigur, motivul estetic sau departarea fata de priza au si ele importanta lor.
Mie personal inlocuirea frecventa a bateriilor mi se pare un stres cam mare (plus costuri). Mai bine as face cumva sa maschez firul.
bograd

Mesaj de bograd »

Pai de asta intebam in cat timp se consuma.Ar fi enervant sa trebuiasca schimbate la 2-3 saptamani. Dar daca ar tine cateva saptamani eu zic ca n-ar fi rau.
jjjack

Mesaj de jjjack »

bograd scrie:Pai de asta intebam in cat timp se consuma.Ar fi enervant sa trebuiasca schimbate la 2-3 saptamani. Dar daca ar tine cateva saptamani eu zic ca n-ar fi rau.
Gata, anunt in mod oficial decesul bateriilor :lol: :lol:
bograd

Mesaj de bograd »

Deci cam 2 saptamani, nu ? Cam putin.
jjjack

Mesaj de jjjack »

bograd scrie:Deci cam 2 saptamani, nu ? Cam putin.
Da, de fapt 9-10 zile. L-am mutat langa o priza :roll:
grig

Mesaj de grig »

grig scrie:Bateriile sunt pentru perioadele in care, din diverse motive, curentul electric sau accesul la el lipseste.
Mi se pare cam ciudat sa tii winderul in casa functionind pe baterii (cu exceptia, desigur, a cazului in care te intereseaza cit timp tin pina se consuma... :D )
Common sense... :)
razvyy

Mesaj de razvyy »

Prima mea cutie confectionata repede in timpul curateniei dinaintea sarbatorilor de iarna. Timp total cca. 3-4 ore, inclusiv pernutele cu burete. Peste ele am asezat un bumbac de foarte buna calitate, in mare parte am folosit cam ce mi-a picat la indemana: holszuruburi, lazura, material,ceva lemn cariat de prin 1940 (imi pare rau ca am folosit lazura de protectie), burete. Asta am executat-o rapid, cu alta ocazie o sa fiu mult mai atent.
Imagine
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Scrie răspuns