Un simplu Orient pe Quartz, luat chiar azi. De ce? Daca nu o sa-mi placa, il fac cadou...
Ultima oară modificat 06 Oct 2009, 19:23 de către Workman, modificat 1 dată în total.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru"(pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Dupa concept se poate spune ca este ''primul proiect'' la Campanola (evoluata) din prezent.
Rog si o imagine cu capacul. Multumesc.
Asteptam si celelalte noutati.
''Au sosit o groaza, dar voi pune cate unul pe zi ...''
Zar scrie:Dupa concept se poate spune ca este ''primul proiect'' la Campanola (evoluata) din prezent.
Rog si o imagine cu capacul. Multumesc.
Asteptam si celelalte noutati.
Maine pun si spatele cu toata spirala de ani Surprinzator arata mai bine decat partea aurita prin unele locuri.
Cred ca are 4 steppere si partea cea mai haioasa este pe modul cronometru unde de fapt limba mica (normal de ore) masoara minute (60 max), limba lunga (normal minute) masoara secundele iar limba subtire se plimba extrem de rapid in pasi de 1/10 secunde de la 1 la 10 si apoi 'sare' inapoi - chestie care cred ca zapaceste bateria dar este foarte amuzanta.
Are si bratara originala metalica f solida dar scurtata ca pentru un posesor japonez, o sa pun maine o poza ca poate mai gasesc pe undeva 1-2 zale sa o pot folosi.
Astazi fiind sambata am un day/date care are scrisa ziua saptamanii cu albastru - un High End Quartz din 1979 - King Seiko 9923 twinquartz (20 secunde/an) - el are si engleza si japoneza la data insa multi din posesorii de modele similare de la HEQ le seteaza pe data japoneza asa ca am decis si eu ca macar o luna sa-l las asa - poate macar alea 7 semne japoneze sa le invatz si eu
Deocamdata e de prea putin timp la mine ca sa pot estima precizia dar cum dupa 3 zile pare OK si nu este total exclus sa fi pastrat macar ceva-ceva din cele 20spy initiale.