Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Nicu

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Nicu »

Foarte frumos Seiko !!! :roll: :shock:
Sa-l porti sanatos ( cu placere sint sigur ca-l porti ! ) !!!
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
catalinus

Mesaj de catalinus »

calin gabi scrie:Foarte frumos GS arata bestial la virsta lui,sa-l porti sanatos.
Nu este chiar un Grand Seiko - de altfel nu stiu sigur daca Seiko a avut GS in perioada aia in care quartz-ul parea a da totul peste cap (1969-1980), insa erau sigur King Seiko si Grand Quartz - acesta e un model mai modest dar care si asa cred ca a fost peste 300-500$ nou la data respectiva - suma ce astazi daca punem de inflatzie este clar peste 2000$ ...
Jamal

Mesaj de Jamal »

Pam 0 din ultima serie cu historic logo.

Imagine

Imagine
Professional Desk Diver
grig

Mesaj de grig »

Fabricata undeva intre 1960-1965
Dimensiuni maxime: 55-45-30 mm
Mecanism: Osco 66

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
bograd

Mesaj de bograd »

Jamal scrie:Pam 0 din ultima serie cu historic logo.

Imagine

Imagine
Un wristshot?
catalinus

Un ceas foarte economic dar cu functii rare si interesante

Mesaj de catalinus »

Un ceas foarte economic dar cu functii rare si foarte interesante - pentru numai 39$ un Timex cu Perpetual Calendar, day/date si indiglo !!!

Personal l-am cumparat pentru indiglo in primul rand - nu aveam nici un ceas analog cu asa ceva si realmente ma amuza grozav noaptea.

Calitatea materialelor este surprinzator de buna pentru 39$ - singurul lui 'defect' este alinierea variabila a secundarului. Cristalul mineral curbat il face totusi greu de fotografiat si nici lumina nu a fost cine stie ce si am avut nevoie de flash - albastrul este in realitate MULT mai inchis!!!

Imi place foarte mult design-ul cadranului si limbilor si daca Citizen ar fi produs un urmas al calibrului E510 solar in titanium cu aceeasi aliniere perfecta a secundarului si precizie HEQ dar avand in plus si ziua saptamanii si indiglo as fi platit cu placere spre 1000$ ...

Imagine
Jamal

Mesaj de Jamal »

Bograd - se rezolva maine can revin in bucuresti. Nu stiu cum sa incarc de pe iphone.
Professional Desk Diver
Workman

Mesaj de Workman »

Un alt Orient (automatic de data asta).
Imagine

Imagine

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
ate14

Mesaj de ate14 »

Jamal, felicitari pentru Panerai! Un ceas deosebit, parca ar merita si un topic doar pentru el :wink:

Frumos Orient, Workman! Un ceas tineresc, un automatic foarte bun la un pret excelent!

Sa le putati cu mandrie :) !
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
catalinus

Mesaj de catalinus »

Frumoase - si Panerai si Orient - sa fie purtate cu placere !
catalinus

Calibrul 9000

Mesaj de catalinus »

Eu sunt un URIAS pasionat de complicatii si repeatere, iar calibrul 9000 este favoritul meu special - cat de special se va vedea in zilele urmatoare pana termin de postat tot grupul al 2-lea ce a sosit saptamana trecuta :)

Asta e versiunea gold-plated (cu 'aur galben'), cadran in centru gri-deschis si crem la periferie si cu curea de piele - am dat un pic ziua inainte iar a doua zona de timp e pusa pe Boston/NY.

Inveseleste un pic vremea urata de afata :)

Imagine
.
ate14

Mesaj de ate14 »

Calibrul 9000 il urmaresc si eu de mult, intradevar un ceas aparte cu un mecanism excelent! Ofera atat de mult la pretul lui, mai ales ca se gaseste si cu safir.
Catalin, stiu ca ai si unul ss + curea neagra, poate candva, daca ai timp si dispozitie, prezinti un review (macar poze si cateva cuvinte) cu amandoua. Sunt ceasuri care merita sa fie prezentate :) .

Numai bine!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Jamal

Mesaj de Jamal »

bograd scrie: Un wristshot?
Imagine
Professional Desk Diver
catalinus

Mesaj de catalinus »

ate14 scrie:Calibrul 9000 il urmaresc si eu de mult, intradevar un ceas aparte cu un mecanism excelent! Ofera atat de mult la pretul lui, mai ales ca se gaseste si cu safir.
Catalin, stiu ca ai si unul ss + curea neagra, poate candva, daca ai timp si dispozitie, prezinti un review (macar poze si cateva cuvinte) cu amandoua. Sunt ceasuri care merita sa fie prezentate :) .

Numai bine!

Vine-vine - promit ca asteptarea va merita :)
(in plus as vrea sa vad un pic si cum se comporta macar vreo luna nou-venitii).

Oricum acesta a fost cumparat 99.99% pentru ca fusese listat ca avand safir - care insa s-a dovedit a fi o greseala de la un seller mai en-gros ... totusi pretul a fost OK deci nu ma plang prea tare.
catalinus

Hai ca nu mi-au mai ramas multe de pozat din ultimul lot :)

Mesaj de catalinus »

Asa cum spuneam si ieri - eu mare fan complicatii si mai ales calibrul 9000 - si deoarece imi doream si un model cu finish rose-gold si a fost o ocazie uriasa pe ebay am zis sa incerc ... asa ca m-am ales si cu acesta.

Oricum daca nu era pretul de mizerie de la un seller care pana acum numai cumparase si avea foarte putina experienta nu cred ca l-as fi cumparat - ca de la inceput eram destul de hotarat ca trebuie sa-l trec pe o curea de piele si astea Citizen de 21mm cu capat curbat si deployant nu sunt tocmai ieftine ... oricum saptamana asta am zis sa-i dau o sansa in forma originala dar deocamdata mi-a fost rusine de cantitatea de bling si nu l-am purtat decat pe langa casa :)

Spre deosebire de cel de ieri acesta este rose-gold, are exteriorul cadranului alb (nu crem) si cifrele sunt metal aplicat si nu scris cu negru.

Imagine

.
Scrie răspuns