ceas Fossil BG2028 ajutor !
-
adi.chis
ceas Fossil BG2028 ajutor !
buna
cer ajutorul d-vs. pt. a ma ajuta sa aflu cateva detalii despre ceasul Fossil BG2028,daca sunt cunoscatori care stiu ceva despre acest ceas as fi foarte recunoscator daca m`ar ajuta
ma intereseaza tot,vechime? este automatic? pret? este bun? etc astept raspunsurile d-vs
cer ajutorul d-vs. pt. a ma ajuta sa aflu cateva detalii despre ceasul Fossil BG2028,daca sunt cunoscatori care stiu ceva despre acest ceas as fi foarte recunoscator daca m`ar ajuta
ma intereseaza tot,vechime? este automatic? pret? este bun? etc astept raspunsurile d-vs
Re: ceas Fossil BG2028 ajutor !
Nu sunt prea multe de spus despre Fossil. E un brand fashion. Mecanismele quartz sunt japoneze am impresia, iar cele automatice chinezesti.
-
adi.chis
sunt ceasuri bune ,am unul si nu gasesc mare lucru despre el....
-
bazeuss
Te rog total dezinteresat sa nu dai bani pe asa ceva !!!
Daca este mecanic este un dezastru iar de e quartz e slab !
-
adi.chis
este quartz ,este cadou deci nu am dat banii pe el,iti multumesc pt.timpul acordatbazeuss scrie:Te rog total dezinteresat sa nu dai bani pe asa ceva !!!
total aberant ...bazeuss scrie:Te rog total dezinteresat sa nu dai bani pe asa ceva !!!
1. gusturile omului nu se discuta
2. daca nu este elvetian, nu inseamna ca este praf
3. ceasurile fossil in general au un pret accesibil
4. la pretul care il are, ofera destul de multe: carcasa otel, sticla minerala, rezistenta la apa decenta, mecanism quartz japonez bun - daca un q&q din piala luat cu 30 ron merge la secunda si tine 4-5 ani fara probleme, de ce nu ar face-o si asta tinand cont de dotarile extra? (si nu cred ca acest ceas a fost gandit sa functioneze 20 ani ... este un ceas fashion, menit sa se asorteze la tinuta purtata de respectiv in acea zi; mai mult .... se strica, il arunci .... simplu .... altul nou oricum nu te costa mai mult de 3-5 mil)
-un ceas nu trebuie judecat dupa marca, ci dupa punctele bune si rele;
sa luam de ex acest fossil:
bune: carcasa inox
sticla minerala
curea de piele
rezistenta la apa 30m - ok ... stiu, nu te poti arunca in groapa marianelor cu el ... dar ce rost are?
precizie
arata bine (parerea mea)
pret atractiv (undeva pe la 50-55E)
rele: nu este mecanic ... (da oare asta ii trebuie unei persoane active din ziua de azi? - nu ma luati in seama, vorbeam singur
Pai daca e sa-mi dau si eu cu parerea (intr-adevar gusturile nu se discuta si nu vorbim despre gusturi acum), cred ca unii considera Fossil ca fiind accesorii fashion care au forma de (imita un) ceas. Deci eu ii inteleg si pe cei care dau raspunsuri ca si cel la care ai dat tu replica. Si chiar nu e vorba de gusturi, nu ar trebui sa fie vorba de gusturi, ci de obiectul pasiunii si despre faptul ca pe acest forum se aduna cu preponderenta oameni care vad partea de ceas din ceasuri si nu partea de... ce o fi si acea parte.
Si - imi cer scuze pentru off-topic, pentru ca despre Fossil nu stiu nimic
Si - imi cer scuze pentru off-topic, pentru ca despre Fossil nu stiu nimic
Pentru cei care doresc sa isi chizitioneze acest model de ceas :
Cele cu mecanism quartz au Miyota sau Rhonda in ele si sint masini foarte bune dpdv raportul calitate/pret !
NU recomand sa luati automatice , acelea au masini chinezesti si nu sint grozave chiar daca au 21 J si hacksekk
Cele cu mecanism quartz au Miyota sau Rhonda in ele si sint masini foarte bune dpdv raportul calitate/pret !
NU recomand sa luati automatice , acelea au masini chinezesti si nu sint grozave chiar daca au 21 J si hacksekk
-
adi.chis
uite ca incet incet invat anumite chestii....va multumesc tuturor ,nu cred ca exista un ceas care sa aibe numai bune ,orice in lumea asta are si bune si rele...
multumesc inca o data
multumesc inca o data
Eu il am pe asta de vreo 2 ani.
Merge ca un mic atomic, habar n-am ce mecanism (quart) are in el. Nu am schimbat bateria inca, nu ca ar avea nevoie de altfel, in schimb precizia e de cateva secunde + la 12 luni. Socuri a incasat la greu, ploaie, transpiratie, cureaua e piele de o calitate extra. Nu am ce sa ii reprosez avand in vedere ca am dat 70E pe el la DutyFree in Constanta.

Merge ca un mic atomic, habar n-am ce mecanism (quart) are in el. Nu am schimbat bateria inca, nu ca ar avea nevoie de altfel, in schimb precizia e de cateva secunde + la 12 luni. Socuri a incasat la greu, ploaie, transpiratie, cureaua e piele de o calitate extra. Nu am ce sa ii reprosez avand in vedere ca am dat 70E pe el la DutyFree in Constanta.

Ai mecanism Miyota (Citizen) in el. Foarte folosit acest mecanism cronograf cu indicator de 24 h, atat de Fossil cat si de Festina.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Il am si pe
ala 
ala -
workaholic_ro
Putem discuta doar despre calitatea carcasei. Toata seria Miyota OSX0 (X de la 1 la 9) e din categoria "tractor", avand o precizie egala cu orice elvetian cu ifose (netermocompensat). Atata doar ca daca se strica il arunci. Daca-ti place ceasul, mecanismul e vreo 30 de dolari si se gaseste pe toate gardurile. Da, e un "fashion brand", e adevarat, si ? N-a zis nimeni ca e un ceas de colectie. Dupa mine nici ultimul model de Rolex nu e.
Fiindca veni vorba, cu riscul ca voi supara ceva lume, cred ca intr-o zi va trebui sa dicutam si notiunea de colectionar de ceasuri, care tinde sa fie confundata cu "acumulator de ceasuri".
Edit: Chestia cu OSX0 am spus-o ca referinta despre Miyota. Cel in cauza nu e un crono si are un mecanism pana in 10 dolarei.
Fiindca veni vorba, cu riscul ca voi supara ceva lume, cred ca intr-o zi va trebui sa dicutam si notiunea de colectionar de ceasuri, care tinde sa fie confundata cu "acumulator de ceasuri".
Edit: Chestia cu OSX0 am spus-o ca referinta despre Miyota. Cel in cauza nu e un crono si are un mecanism pana in 10 dolarei.
-
rominabancila
Eu il am pe asta de vreo 2 ani.
Merge ca un mic atomic, habar n-am ce mecanism (quart) are in el. Nu am schimbat bateria inca, nu ca ar avea nevoie de altfel, in schimb precizia e de cateva secunde + la 12 luni. Socuri a incasat la greu, ploaie, transpiratie, cureaua e piele de o calitate extra. Nu am ce sa ii reprosez avand in vedere ca am dat 100E pe el la DutyFree in Constanta.

Merge ca un mic atomic, habar n-am ce mecanism (quart) are in el. Nu am schimbat bateria inca, nu ca ar avea nevoie de altfel, in schimb precizia e de cateva secunde + la 12 luni. Socuri a incasat la greu, ploaie, transpiratie, cureaua e piele de o calitate extra. Nu am ce sa ii reprosez avand in vedere ca am dat 100E pe el la DutyFree in Constanta.