Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
La ce ceas te referi ?
-
daniel petrica
Cine vorbeste de SINN made in china ?????
Si eu sunt curiosbograd scrie:La ce ceas te referi ?
Ultimele 2/3 pagini nu contin nici un ceas made in china sau cu mecanism chinezesc.
Si ca sa nu fiu complet offtopic :

Professional Desk Diver
De mult am cautat acest model. Din pacate erau cam scumpe pentru bugetul meu. Dar ieri l-am gasit in targ pentru o suma infima
.

o zi buna tuturor

o zi buna tuturor
Felicitari, e foarte frumos. Putem vedea si o poza cu mecanismul ?
Norocosule!!!Scoupi scrie:De mult am cautat acest model. Din pacate erau cam scumpe pentru bugetul meu. Dar ieri l-am gasit in targ pentru o suma infima.
o zi buna tuturor

Si niste poze cu frumosul mecanism.
Poljot 3017 (copie Venus 150) 19 jewels marcat sub balans cu sigla First Moscow Watch Factory. Intrebarea mea este: Ranfft listeaza Venus-ul ca avand 17 rubine Poljot-ul are fie 19 fie 21, unde au pus rusii rubine in plus?

Poljot 3017 (copie Venus 150) 19 jewels marcat sub balans cu sigla First Moscow Watch Factory. Intrebarea mea este: Ranfft listeaza Venus-ul ca avand 17 rubine Poljot-ul are fie 19 fie 21, unde au pus rusii rubine in plus?

Conform topicului : ultima achizitie:

Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Foarte frumos POLJOT-ul, imi doresc de mult unul ca acesta...dar inca nu a venit!
Legat de Citizen, cred ca aceste ceasuri ofera foarte mult pentru banii cheltuiti, am si eu varianta CITIZEN NY2300-09E, de care nu ma dezlipesc in timpul liber
Sunt sigur ca ti se va intampla si ti la fel!!! 
Legat de Citizen, cred ca aceste ceasuri ofera foarte mult pentru banii cheltuiti, am si eu varianta CITIZEN NY2300-09E, de care nu ma dezlipesc in timpul liber
everything around me, but me, is changing
Priam, il am de 2 luni si nu a mai plecat de pe mana. +9sec/24h. 290Ron -Nou-nout. Asa ca....
.
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
-
Marius A
Ma bag si eu in seama cu achizitiile datorate in mare parte acestui site.
De aproximativ 1 luna citesc fiecare topic de pe acest forum si m-am hotarat dupa lungi dezbateri sa-mi achizitionez 2 ceasuri un CASIO MUDMAN si un SEIKO MAP METER de care sunt foarte incantat celputin pana in acest moment:
[img][img][/img][/img]
De aproximativ 1 luna citesc fiecare topic de pe acest forum si m-am hotarat dupa lungi dezbateri sa-mi achizitionez 2 ceasuri un CASIO MUDMAN si un SEIKO MAP METER de care sunt foarte incantat celputin pana in acest moment:
[img][img][/img][/img]
Election Ultra-thin (Cal. Election 95)
Cum am ramas un fan al ceasurilor ultr-thin, am alergat cu limba scoasa dupa acets Election, despre al carui mecanism nu stiu prea multe.
Functioneaza f bine (undeva intre +/- 15 sec) cu un Power reserve de 40h. Din pacate are o zgarietura urata pe cadran
si inca nu a intrat la o lustruire, dar vacanta-i lunga ... si detul de aproape!
Dimensiuni:
Diametru : 35.0 mm
lug-to-lug: 42.0 mm
Grosime: 6.2 mm
Curea: 18 mm
All Stainless Steel
Enjoy!

Cum am ramas un fan al ceasurilor ultr-thin, am alergat cu limba scoasa dupa acets Election, despre al carui mecanism nu stiu prea multe.
Functioneaza f bine (undeva intre +/- 15 sec) cu un Power reserve de 40h. Din pacate are o zgarietura urata pe cadran
Dimensiuni:
Diametru : 35.0 mm
lug-to-lug: 42.0 mm
Grosime: 6.2 mm
Curea: 18 mm
All Stainless Steel
Enjoy!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
O sa postez si poze, dar deocamdata ma bucur de el....
http://www.youtube.com/watch?v=0dGLDObo3wQ
Sper ca va place! Mie cu siguranta!
http://www.youtube.com/watch?v=0dGLDObo3wQ
Sper ca va place! Mie cu siguranta!
Some people call it obsession, i call it passion.
Am si eu o intrebare : ce rezerva de putere are Poljotul ?
Multumesc
Toate cele bune
Nicu
Multumesc
Toate cele bune
Nicu
Scoupi scrie:Si niste poze cu frumosul mecanism.
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin