Cei trei samurai !
Re: Cei trei samurai !
Eu nu .
Poate Zar ...
Toate cele bune
Nicu
Poate Zar ...
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Din pacate ceasurile prezentate nu imi apartin. Majoritatea sunt raritati extreme, cel putin in RO, unele au fost concepute strict pt. Japonia. Iar imaginile sunt luate de pe Net. Urmeaza cea mai tare piesa (high-end) de la Seiko. 
AR1070-56E
O realizare de exceptie :
Grand Seiko HB-36
Cal. 9S85A - 37 rubine
L.E. = 200 buc.

Grand Seiko HB-36
Cal. 9S85A - 37 rubine
L.E. = 200 buc.

AR1070-56E
-
bazeuss
Sa nu zice altii ca poporul japonez nu stie face ceasuri da se uita elvetienii luuung ! Care este !

Si mai zac eu ca nu-si propun mai mult ca......
Si mai zac eu ca nu-si propun mai mult ca......
Seiko ( si Citizen ) au facut niste ceasuri fantastice .
Visul meu este ceasul din postul anterior
!!! Si nu cred ca este scump pentru ceea ce ofera - cam 4600 EUR .Parerea mea !!!
Dar ...
cam scump pentru posibilitatile mele .
Si probabil ca am sa ma multumesc cu altceva .
Toate cele bune
Nicu
Visul meu este ceasul din postul anterior
Dar ...
Si probabil ca am sa ma multumesc cu altceva .
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
- satiriadis
Un seiko frankenmonster skz255k1.Poza am luat-o de pe WUS ,pt ca indiferent cat ma chinui nu-mi iese lume-ul ca aici
.Oricum in viata reala lume-ul este un verde toxic .In cateva zile mai postez cateva casio si citizen din colectie

SBLA047
-
danielbratu2008
Acest mititel japonez mi-a incantat sufletul zilele astea. Nu pot sa nu remarc cata calitate puteau pune acesti ciudati cu ochii migdalati in anii 70-80 in ceasurile lor!