Franck Muller

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
cheef

Franck Muller

Mesaj de cheef »

salut ! am si eu un ceas Franck Muller conquistador sg si as vrea sa stiu,daca se poate, cam care ar fi valoarea lui...pt cei care citesc topicul,am postat cateva poze...va multumesc anticipat

http://i48.tinypic.com/2yuksac.jpg

http://i46.tinypic.com/nozuau.jpg

important: conform Regulamentului forumului pozele nu trebuie sa depaseasca 1024 pixeli pe latura.
Gabi
Site Admin

Re: Franck Muller

Mesaj de Gabi »

Fake, vreo 100-150 RON. :|

Unul adevarat undeva pe la 25,000-30,000€.
cheef

Mesaj de cheef »

dupa ce-mi dau seama ca e fake ? ms
User
Membru Special

Mesaj de User »

dupa cat ai dat pe el, dupa calitatea materialelor, etc.
Imagine
xxscorp

Mesaj de xxscorp »

In cazul asta, dupa cel mai elementar bun simt.

Hint: te uiti pe net la poze originale, apoi la ceasul / pozele tale.
Hint 2: e fals! Hidos de grosolan!
Valoare: ZERO! Daca nu gasesti ceva cocalari/fraieri sa dea bani pe el, dar si atunci tine cont ca e doar o escrocherie, nu valoreaza de fapt banii aia.

Scuze de tonul iritat, dar... deja a fost prea de tot.
Zar

Mesaj de Zar »

cheef scrie:dupa ce-mi dau seama ca e fake ? ms
Are un mecanism chinezesc jalnic tipic pt. majoritatea ceasurilor false facute pe vapor. Se intalneste la multe alte marci. L-am studiat inclusiv ''live''. Nu merita nici macar 1 leu (parerea mea). :wink:
AR1070-56E
mnm

Mesaj de mnm »

Seamana... dar nu rasare ... a fii FRANCK MULLER ....nici pe departe !
Aruncati o privire originalului aici http://franckmullerusa.com/collection/8
Homo suus fortuna faber est.
cheef

Mesaj de cheef »

mda...interesante opinii mai ales ca macar n-ati vazut ceasul...in afara de curea,nu are nimic schimbat...app...a fost al bunicului meu...deci are ceva ani buni,indeajuns cat sa nu semene cu un FM fabricat mai trz...dar observ ca invidia si rautatea sunt la inaltime pe acest site...eu doar am intrebat ceva...se pare ca nu mai poti purta un dialog decent in ziua de azi fara ironii si false dovezi de superoritate in orice domeniu. Daca nu puteti raspunde pe un ton civilizt,va rog eu , abtineti-va !
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Salut cheef!

Nu e vorba de invidie,problema este ca fiind multi pasionati adevarati de ceasuri aici,fac ei alergie la falsuri. :mrgreen:
Sa revin...
Din pacate colegii au dreptate! Ceasul este un fals ieftin,care se poate achizitiona la un pret de 30 euro.
Frank Muller nu are acest model de ceas,si aici ma refer la functiile afisate de ceasul tau.
F.M. nu si-ar permite niciodata sa faca o carcasa de ceas care sa se corodeze asa cum s-a corodat cel pe care-l ai tu.
mecanismul este chinezesc,,din pacate de f.proasta calitate.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

In mod sigur nu te-am luat la misto. Dar iti spun, acel Franck Muller e un ceas replica. Finisajul si materialele folosite de Franck Muller intra in gama High-End. Ceea ce se vede in poze e departe de high-end. Nu are serie, suruburile sunt execrabile, imitatie jenanta de tourbillon etc. Apoi FM nu prea are ceasuri cu crystal pe spate, iar putinele modele care au, nu arata nicidecum precum cel prezentat aici. Iar varianta bunicului se exclude pentru ca FM nu fabrica ceasuri pe vrema acestuia.

Si ultima intrebare care ar trebui sa dea de gandit. Crezi ca te poti afla in posesia unui ceas care valoreaza 30,000€ fara sa fii constient de acest lucru ?
bograd

Mesaj de bograd »

cheef scrie:mda...interesante opinii mai ales ca macar n-ati vazut ceasul...i
Ai postat poze, deci toata lumea a vazut ceasul.
cheef scrie:observ ca invidia si rautatea sunt la inaltime pe acest site...
Tragi niste concluzii care nu sunt la locul lor.
Ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. Daca nu iti convine raspunsul e problema ta.

BTW, daca nu ai incredere in raspunsurile de mai sus, la Marriot este un dealer FM. Intra si pune-le o intrebare.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

bograd scrie: BTW, daca nu ai incredere in raspunsurile de mai sus, la Marriot este un dealer FM. Intra si pune-le o intrebare.
Ce n-as da sa fiu si eu acolo sa vad si eu atitudinea dealer-ului:)))))
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

,,Si gaina stie care ou este stricat..." era o vorba...asa ca lasati omul sa creada ca are un ceas adevarat.
Sfatul meu este sa citeasca pe aici pe forum ,si atunci va intelege si atitudinea multora dintre noi.Pe aici nu au ce cauta asemenea mizerii de ceasuri.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
catalinus

Mesaj de catalinus »

cheef scrie:mda...interesante opinii mai ales ca macar n-ati vazut ceasul...in afara de curea,nu are nimic schimbat...app...a fost al bunicului meu...deci are ceva ani buni,indeajuns cat sa nu semene cu un FM fabricat mai trz...dar observ ca invidia si rautatea sunt la inaltime pe acest site...eu doar am intrebat ceva...se pare ca nu mai poti purta un dialog decent in ziua de azi fara ironii si false dovezi de superoritate in orice domeniu. Daca nu puteti raspunde pe un ton civilizt,va rog eu , abtineti-va !
1. Ne pare rau - alergia la falsuri e foarte mare pe la noi :lol:

2. Daca nu vrei sa te faci (prea rau) de rusine - GOOGLE e prietenul tau - cred ca Franck Muller a inceput sa fabrice pe 'firma lui' cam din 1992 si pana prin anul 1999 nu sunt foarte sigur ca facuse peste 1000 de ceasuri, iar din alea primele 1000 cred ca posesorii le pazesc FOARTE bine si nu cred sa fie vreunul din ei mai sarac decat Columbeanu - daca el era bunicul tau poate era o sansa ... Modelele mai noi au mai coborat un pic la pret si seriile sunt un pic mai mari, dar asta insemnand in continuare peste 10 k$ ...

3. Eu iti mai propun un test simplu - te duci la un Mall mai rasarit pe undeva la magazin la Cellini si rogi sa pui mana pe un ceas dintr-o categorie oarecum un pic mai ieftina decat FM - de exemplu un Omega de 2000-5000 EUR - odata ce vezi calitatea si finisarea la un ceas bun vei putea singur sa iti dai seama usor care e un fals ieftin doar din poza (insa nu uita ca asta nu te va face un expert, si exista destule falsuri care nu pot fi identificate decat realmente de experti).
bazeuss

Mesaj de bazeuss »

Valoarea ceasului tinde spre zero ! Asta e ! Mai citeste, priveste si vei afla de ce !
Încuiat