Oricum tineti minte ca e o chestie de 'gust personal' si deci nu are rost sa ne 'luptam' sa impunem o viziune sau alta
Si ca sa facem lucrurile si mai interesante si 'cooperative' - in 'postul principal' sa incercam sa punem doar UN SINGUR lucru care ne atrage cel mai mult si UNUL care ne enerveaza cel mai mult - dar apoi in posturi separate putem sa manifestam de oricate ori asemanari in simpatii si antipatii cu alti forumisti - in felul asta topicul nu va degenera in contraziceri ci va merge spre a cauta pe cei care prezinta similitudini ... (aici erau utile forumurile cu prezentare arborescenta ca atunci puteam chiar sa 'numaram voturi'
De exemplu mie imi plac secundarele, in mod special secundarul mare central - mai am si strict 2 tipuri de secundare mici (un mecanic sentimental si seria calibrelor Citizen 67xx si derivate) in mini-colectie dar cel putin deocamdata nu am nici un ceas fara secundar si nu am simtit ca as vrea serios unul - insa probabil nu as refuza un JLC UltraThin mic sau un Credor (exista modele ultra-elegante garantate 10 secunde/an - chestie care mi se pare tare amuzanta ca fara secundar chiar ca nu iti dai seama niciodata daca e la 10 sau la 20 de s/an
Probabil cel mai tare imi displace 'scrisul excesiv' (dar analizand atent cred ca pot zice ca nici la marcajele orare nu am prea mult 'scris').
Acum as mai fi putut pune cate 2-3 la fiecare categorie dar trebuie sa astept pe cineva cu gusturi asemanatoare ca sa 'votez' cu el