Aida scrie:multumesc celor care ma ajuta sa descopar din ce an este ci nu celor care fac caterinca pe seama mea. eu stiu ce stiu si asta nu inseamna ca trebuie sa ma credeti. am citit si partea aceea de care tot mi s-a spus, dar asta nu inseamna ca m-a lamurit in vre-un fel.
ma bucur ca am fost distractia dumneavoastra asa de mult timp si imi doresc cu ardoare sa am dreptate ca sa va pot demonstra ca si cei "necunoscatori" ca mine ajung undeva chiar daca nu este un raspuns multumitor pentru voi sau eu este un raspuns.
chiar nu am nevoie de aprecierile dumneavoastra de bine sau de rau iar cu ceasuri care arata mai bine din 1850 imi pare rau dar acesta chiar daca pentru voi nu semnifica nimic pentru mine este o valoare si nu numai sentimentala
Personal nu am facut "caterinca",nu mi-as permite acest lucru.Ceea ce am scris am scris cu tot respectul si consideratia.
Daca gasiti ceva "caterinca" in mesajul meu imi cer scuze.
In rest nu pot sa spun decit ca fiecare crede ce doreste.
Daca Dvs doriti sa aveti un ceas Molnija de 100 de ani,asa sa fie.Si eu vad rosu citeodata in fata ochilor cu toate ca toata lumea imi spune ca este cimpul verde de fapt.
Sa-l stapiniti cu placere.
Dupa cum am mai spus,mai presus de valoarea materiala este cea sentimentala.Deci ,apreciati-l pentru ceea ce reprezinta pentru Dvs.
Cu stima,
Acelasi
M.C.Burlan FBHI
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people