Un ceas Molnija daar... am nevoie de ajutor help

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Aida

Re: Un ceas Molnija daar... am nevoie de ajutor help

Mesaj de Aida »

meter scrie:Prin anii 60 s-au distribuit, in numar limitat ceasuri Molnia mecanicilor de locomotiva, cu serviciul la trenurile accelerate. Ceasurile erau ca cel prezentat fara inscriptii suplimentare ( CFR, numar inventar....). Dupa aceea s-a renuntat la acest obicei, de aceea doar mecanicii batrani aveau ceas de buzunar
multumesc pentru intelegere :D
Aida B.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Multumesc mult Aidei pt. acest topic: am si eu 3 ceasuri Molnia, basca ca mai au si capac, dar n-am stiut ca sunt asa de valoroase (e drept ca nu sunt de la inaintasii mei, dar am vazut un film documentar cred, de pe vremea romanilor, si mi s-a parut ca unul dintre ei avea un astfel de ceas- cred ca era un jeneral); acum intrebarea mea este catre un moderator de aici care stiu ca are Rolex-uri: nu vrei sa facem schimb, 3 de-a mele pe unu' de-a tau ? da' sa nu ma fraieresti... :evil:
Aida

Mesaj de Aida »

moaah sa pun semn in calendar ca mi-a multumit cineva :D
Aida B.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Esti simpatica Aida, tine aproape, ne face placere sa te avem printre noi...
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

:D
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Aida

Mesaj de Aida »

:))) m-ati facut sa rad =)) eram la ora de info la scoala si cand am citit pfoa :)) m-a bufnit rasul. O sa mai umblu pe aici pentru ca am nevoie sa-mi repar antichitatea cat mai ieftin posibil. :)) nu are rotita de care misti sa-l intorci :D remotor sau naiba s-o spune :D. :P Daca aveti idee cam cat costa o reparatie de genul? /:)
Aida B.
OldUSSR

Mesaj de OldUSSR »

Domnilor acest topic a atins cote paroxismice. :shock:
Esti simpatica Aida, tine aproape, ne face placere sa te avem printre noi...
+1
"Daca omul nu se considera mereu inauntrul lui un student, cu multe de invatat, atunci este o problema!"

Imagine
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

:D :D
Oare la cate o sa ajung? :roll:
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

catalin.v scrie:acum intrebarea mea este catre un moderator de aici care stiu ca are Rolex-uri: nu vrei sa facem schimb, 3 de-a mele pe unu' de-a tau ? da' sa nu ma fraieresti... :evil:
Schimburi ? Ok, dar vreau Ruhla, despre care se stie cu certitudine ca "o zi merge..." :twisted:

Aida - info ? In calitate de elev sau de profesor ? :)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
OldUSSR

Mesaj de OldUSSR »

La ultima intrebare iti raspund eu: in calitate de eleva! :wink:
Si sunt 99,(9)% sigur!
"Daca omul nu se considera mereu inauntrul lui un student, cu multe de invatat, atunci este o problema!"

Imagine
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Aida scrie::))) m-ati facut sa rad =)) eram la ora de info la scoala si cand am citit pfoa :)) m-a bufnit rasul. O sa mai umblu pe aici pentru ca am nevoie sa-mi repar antichitatea cat mai ieftin posibil. :)) nu are rotita de care misti sa-l intorci :D remotor sau naiba s-o spune :D. :P Daca aveti idee cam cat costa o reparatie de genul? /:)
Sa inchida cineva topicu ca deja problema e limpede de 3 zile , defapt din prima zi ! Pentru alte flecareli exista "cafenea" ... off-topic cate dintre comentarii ...?

D`na , d`soara Aida ... nu suntem interesati nici de preocuparile dumitale scolare-profesionale , nici de varsta , nici de abilitatile de navigator pe internet in cadrul forumurului .ceasornicar.ro Ai avut un raspuns mai mult decat concludent la intrebarile puse. Nu confunda curiozitatea cu obraznicia ! Pentru reparatii exista rubrica "intreaba ceasornicarul" ...
... si ca sa fiu ironic asa cum ai considerat dumneata ca sunt in PM o sa`ti spun ca repartatiile pentru un ceas de 150 ani costa 150 euro !
Aida

Mesaj de Aida »

Buf0n scrie:
Aida scrie::))) m-ati facut sa rad =)) eram la ora de info la scoala si cand am citit pfoa :)) m-a bufnit rasul. O sa mai umblu pe aici pentru ca am nevoie sa-mi repar antichitatea cat mai ieftin posibil. :)) nu are rotita de care misti sa-l intorci :D remotor sau naiba s-o spune :D. :P Daca aveti idee cam cat costa o reparatie de genul? /:)
Sa inchida cineva topicu ca deja problema e limpede de 3 zile , defapt din prima zi ! Pentru alte flecareli exista "cafenea" ... off-topic cate dintre comentarii ...?

D`na , d`soara Aida ... nu suntem interesati nici de preocuparile dumitale scolare-profesionale , nici de varsta , nici de abilitatile de navigator pe internet in cadrul forumurului .ceasornicar.ro Ai avut un raspuns mai mult decat concludent la intrebarile puse. Nu confunda curiozitatea cu obraznicia ! Pentru reparatii exista rubrica "intreaba ceasornicarul" ...
... si ca sa fiu ironic asa cum ai considerat dumneata ca sunt in PM o sa`ti spun ca repartatiile pentru un ceas de 150 ani costa 150 euro !
nu se putea sa nu comenteeeezi
Aida B.
Aida

Mesaj de Aida »

ti s-a raspuns 99,999% :D
Aida B.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Prietene BufOn, esti prea sever ... acu' e adevarat ca nu stiu cum v-ati "contrat" pe PM, da' o spun cu mana pe inima ca Aida m-a facut sa rad cum nici in sectorul bancurilor n-am reusit :wink: ... si in plus nici nu pare o "suparacioasa"; pt. mine, ea a pus o pata de culoare originala pe acest forum, a devenit " sarea si piperul"; e adevarat ca de la un moment dat topicul se putea muta lejer in sectiunea "cafenea", dar putem fi ingaduitori, nu?
Aida, esti tare, ai reusit sa aduci mai multa bucurie (pt. mine cel putin) decat la vederea unei noi achizitii... inca odata, tine aproape :P
OldUSSR

Mesaj de OldUSSR »

Mesaj dedicat in totalitate domnisoarei Aida
Aida scrie:ti s-a raspuns 99,999% :D
Domnisoara dar pe la orele de matematica nu prea ai trecut .
Ceea ce scri tu acolo e total diferit de ce am afirmat eu.
E exact cum ai spune ca ceasul tau are 150 de ani.

Sa iti explic cum sta treaba...99,(9)% este o anumita valoare, este vorba de 100.
Pentru ca este zero urmat nu de foarte multe cifre de 9, ci de o infinitate de cifre de 9. Adica este 100. Iar asta reprezinta 100%.
Inteles? :wink:
Din raspunsul tau eu stiam exact ca esti eleva, scrierea era insa mai frumoasa asa: 99,(9)%

uite un link sa mai studiezi problema perioadei:
http://www.stiintaazi.ro/Forum/index.php?topic=831.15

Imagine
Încuiat